Odotan toista lasta kolmannella kuulla ja nyt on iskenyt kumma rimakauhu...

Vierailija

Olen alkanut miettimään, että miten ikinä voin selvitä kahden pienen kanssa. Nytkin on ollut selviämistä lapsen kanssa kotona, kun on niin kauhea pahoinvointi eikä tunnu hellittävän millään. Uuh, mitä sitten kun on kaksi muksua " jaloissa" . Nouseekohan mieli tässä odotuksen aikana vai pitäisikö käydä vähän keskustelemassa jonkun kanssa?! Pieni mörkö takaraivossa toivoi jopa keskenmenoa... Eikä ole vahinkoraskaus vaan ihan toivottu. Mutta kun sain testiin sen plussan, niin siitä päivästä ovat pelot vain pahentuneet.

Kommentit (3)

Vierailija

Meillä kans toivottu ja suunniteltu vauva toisella kuulla tulossa mut välillä iskee paniikki. On niin tylsää olla vaan kotona et pelottaa miten jaksaa viel ainakin vuoden lisää putkeen tän edellisen päälle. Ja täyttä yötä en oo synnytyksen jälkeen nukkunut et muutunkohan joksikin hirviöksi kun toinen heti tähän perään. (eka 1v)

Aivan, olisit ajatellut noita ennen kuin jätitte ehkäsyn, mutta joku hullu vauvakuume iski ja tässä sitä nyt ollaan. Tosi ristiriitasia tunteita.

Vierailija

Toista tässä odotan ja ensimmäinen ei vieläkään nuku öitään. Vieteri on jo nyt niin kireällä kuin olla voi. Miten jaksan sitten niiden kahden kanssa? No, lohtuna on vaan se, että ovat ne muutkin siitä hengissä selvinneet.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat