Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

influenssa-rokote

Vierailija

hain juuri koko perheelle rokotteet (lapset reilu1v ja kohta 4v) Onko muut ottaneet? Minulle lääkäri tätä suositteli (ei tk), vähän kumminkin mietityttää toi pienemmän rokottaminen? mutta ei kai niistä haittaakaan ole?

Kommentit (7)

Vierailija

" kun arvauskeskuksen lääkäri sanoo ettei siitä oo haittaa niin ei siitä sitten oo"maalaisjärjen käyttö ON SALLITTUA! Jos koko muu perhe saa influenssarokotteen, miksi ihmeessä rokottaa noin pieni lapsi. isomman rokottamisen ymmärrän, mutta en todellakaan aio piikittää yksivuotiastani, haen muulle perheelle rokotteet ja se saa riittää. Hullun hommaa laittaa vieraita aineita pikkulapseen, olkoon vaikka mitä tutkimuksia. Minulle on näin sanonut yksi pediatri ja yksi " rivilääkäri" . Järki käteen!

Vierailija

vain ihan rauhassa. Minunkin 9kk ja 3v. saivat tänään rokotteen ja ihan lastenlääkärin ja infektiolääkärin siunauksella ja suosituksella.

Vierailija

Kannattaa rokottaa myös vesirokkoa ja korvatulehdusta ja punkkia ja ampiasen pistoa ja ehdottomasti hyttysen puremaa vastaan. Mitä pienempänä sen parempi! Ehkä jo ennen syntymää kenties?

Uusimmat

Suosituimmat