Tiesittekö että savonlinnalaiset käyvät Mikkelissä ostoksilla?

Vierailija

Luulisi että nyt mieluummin kävisivät Joensuussa johon vain parikymmentä kilometriä pidempi matka ja sentään vähän isompi.

Kommentit (6)

Vierailija

... savonlinnalainen, enkä ole ikinä käynyt mikkelissä ostoksilla. mut olenkin asunut täällä vasta viisi vuotta, enkä ole siis paljasjalkainen savonlinnalainen.mutta toisaalta useimmat paikalliset tuttunikaan eivät mielestäni käy mikkelissä ostoksilla, vaan esim. lappeenrannassa tai kuopiossa. tai sitten tampereella tai hesassa, koska savonlinnasta on pääkaunkiseudulle huomattavasti lyhyempi matka kuin pääkaupunkiseudulta savonlinnaan. ainakin ihmisten päässä.itse savonlinnaan muutettuani kaipasin anttilaa, mitä täällä ei ole. jos olisi asiaa mikkeliin, niin kait voisin sit siellä käydä anttilanälkääni tyydyttämässä.vuosien jälkeen savonlinnan tarjontaan tottuu enkä kaipaa anttilaa. harrastan kyllä shoppailua, mut melken se on sit hesa tai tre jos savonlinnan ulkopuolelle pitää mennäulkopuolisille tiedoksi, että punkaharjulaiset on kateelisia savonlinnalle,

savonlinna mikkelille

mikkeli helsingille, ...

eli en tiedä kuinka paljon lähdetään ostoksille kaupunkiin, jolle ollaan kateellisia.ei muuta kun hyvää vointia kaikille savonlinnalaisille ja mikkeliläisille!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat