Laminaatista jällehen kerran

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Olemme ostamassa omakotitaloa ja ajattelimme asentaa sinne tammikuvioisen laminaattilattian. Kysymys kuuluu, että minkä hintainen on laadukas laminaatti? Ja mistä sellaista voisi saada pääkaupunkiseudulla edullisimmin? Kolmas kysymys kuuluu, että osaako töttömatti ja tumpelokin asentaa lukkopontillisen laminaatin itse? Kyselin juuri ammattimiestä ja hinta oli 18 euroa/neliö.

Kommentit (2)

Vierailija

ja ennen ei oltu moista hommaa tehty, todella iisiä oli!

AInoa mikä tuottaa vaikeuksia taikka tuotti vaikeuksia, oli laminaatin leikkaaminen esim portaiden kohdalla, kun piti sahailla pieniä kolosia. mutta eipä tuo nyt oikeastaan ees vaikeaa ollut, listat sitten peittävät jos tuli jotain pientä sentin heittoa sahauksiin.

Meillä 25¿ neliö hinta laminaatilla ja kestävältä tuntuu näin lapsiperheessä. Ja merkki on quikstep, ja ainakin paikallisessa liikkeessä tätä suositeltiin ja kehuttiin sekä oli sellaisessa kovuus/kestävyysluokassa että tämä kestää julkisissakin tiloissa.

Vierailija

ja tammenvärinen lankkukuosi,vai miten se meni:)Mies laittoi ilman minkäänlaista aiempaa kokemusta mistään remontointihommista,ja hyvä tuli!Tosiaan ostettiin joku saha vaan (jiiri?) ja se " hankalien" paikkojen sahailu oli ainoa v-mäinen juttu mutta ei siis mitenkään kohtuuton.Me maksettiin 19,90 e/neliö siitä,kun oli valikoimasta poistuva väri,normaalihinta oli 24,90 muistaakseni.On osoittautunut kyllä tosi hienoksi ja kestävän tuntuiseksi,meillä ainakin loiskuu koko ajan vettä ja muuta eikä ole vielä nääntymisen merkkejä:)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat