Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä 8kk joululahjaksi: vaatetta vai tavaraa?

Vierailija

Vähän aikaista vielä.... mutta tuolla alennusmyynneisstä kun kiertelee niin voisi jotain aina tarttua mukaan. Kummityttö on joulun aikoihin 8kk, mitä ihmettä sen ikäiselle voi ostaa. Leikkiikö sen ikäinen millään?p.s. Jos vanhemmilta kysyn, niin eivät kuitenkaan raaski sanoa mitään " todellista" , vaan tyyliin " no jos jotain ihan pakosti haluat ostaa niin osta vaikka nätit sukat" . Kokeiltu on!Kiitos jo etukäteen, jos jollain on ideoita!

Kommentit (6)

Vierailija

Tai sitten osta kirja. Joko satukirja, jota vanhemmat voivat lukea lapselle (mutta muista mielenkiintoiset kuvat) tai sitten paksulehtinen kuvakirja, jota lapsi voi itse tutkia. Kurkistuskirjat voisivat myös olla lapselle mieluisia.

Vierailija

Leluja ei kannata ostaa. Niitä kertyy aina liikaa ja vuoden ikäinen tykkää leikkiä esim. taloustavaroilla esim. kulhoilla ja kauhoilla. Raha on tietysti yksi, mutta sitä ei tiedä mihin se käytetään. Rahan voi antaa lapsen tilille. Osake- tai rahasto-osuus olisi myös hyvä esim. Sammolla kultapossurahasto. Vastaavia läytyy joka pankista

Uusimmat

Suosituimmat