Eteisen lattilaatta

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Mistä löytyy pääkaupunkiseudun edullisimmat mutta hyvälaatuiset lattialaatat? Kun itse remppasin kolme vuotta sitten muistelin, että Laattapiste oli aika kallis. Samaa laattaa sai edullisemmin esim. Kaakelikeskuksesta.Ajattelimme laittaa harmaata laattaa. Taitaa olla aika tyypillinen valinta, joten luulisi vaihtoehtoja löytyvän. Vanhojen lattialaattojen irtipiikkaus mahtaa olla aika työläs homma? Alla on lattialämmitys, joten sitäkin pitää varoa. Onkohan syytä antaa ammattilaisen hoteisiin?

Kommentit (2)

Vierailija

Kävin sivuilla ja Hansasin laatat ovat todellakin edullisia, jopa niin edullisia, että herää kysymys laadusta. Onko kellään kokemuksia? Katselin eilen eteisen laattoja K-raudassa ja harmaat isot lattialaatat maksoivat 50 euroa per neliö. Hansasillä näytti olevan laattoja alle kahden kympin. Olisi kiva kuulla kokemuksia.

Vierailija

edullisia laattoja löytyy näiden erikoislaattaliikkeiden poistotarjouksista.Itse olemme tehneet hyviä löytöjä mm. Pukkilan kaakelitorin poistoista.Eräs varmasti käymisen arvoinen paikka on myös Vantaan Petikossa sijaitseva Hansas, jossa on kohtalaisen suuri valikoima poistohintaisia laattoja...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat