Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Milloin kevätlukukausi alkaa brittiläisissä kouluissa?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Suunnittelimme alun alkaen lähtöä Englantiin tammikuun 2006 alussa. Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut. Mieheni on todennäköisesti saamassa töitä Englannista (Camebridge) ja firman pomo kävi Suomessa moikkaamassa ja ehdotti työn aloitusta myöhemmin keväällä. Mies kertoi, että meillä on kouluikäisiä lapsia. Englantilaisen pomon mukaan Englannissa koulujen kevät lukukausi alkaisi vasta huhtikuun alussa. Voiko pitää paikkansa? Milloin alkaa kesäloma?

Kommentit (3)

Vierailija

kevatlukukausi

4.1. - 2.4.

valilla viikon loma 13. - 17.2.kesalukukausi

18.4. - 21.7.

viikon loma touko- kesakuun taitteessa, mutta tarkat paivat ovat karkuteilla talla haavaa :-)Syyslukukausi alkaa syyskuun alkupaivina (tana vuonna 5.9.)Taisi olla pomolta mennyt kevat- ja kesalukukaudet sekaisin.Paasiasiloman paikka voi hieman vaihdella alueittain, jotkut kreivikunnat yrittavat saada kevatlukukaudesta " standardimittaisen" siinakin tapauksessa, etta paasiainen on aikaisin.

Vierailija

tervehdys ja paljon terveisiâ täältä Cambridgestä! muutimme tänne alkuvuodesta ja tosi kivasti ollaan viihdytty, jos sulla on kaupungin suhteen muitakin kysymyksiä niin mielelläni voin yrittää vastailla. Suomi-koulukin täâltä muuten löytyy (tosin me ei olla vielä ainakaan sinne eestytty).

tässâpä meidän koulun loma-ajat..

joululoma alkaa 20.12 ja takaisin kouluun sitten " spring term 2006 opens thursday 5 january" , lainasin suoraan tuosta koulun paperista. muita lomia on sitten 13-17 helmikuuta, ja kevätlukukausi loppuu 31.3

kesälukukausi alkaa 19.4, loma on 29.5-2.6 ja sitten kesäloma alkaa 21.7

Vierailija

Meidan tyton koulun ajat ovat seuraavat. Spring term alkaa 20.helmikuuta 06, sitten on paasiaisloma 31.3-19.4, ja koulu alkaa siis tuolloin 19.huhtikuuta. MayDay loma 28.4-2.5 ja viela yksi breikki on 26.5- 6.6. Kesaloma alkaa vasta 21.heinakuuta. Tama siis Northamptonshiressa, Cambridgessa voi paivat vaihdella parilla sinne tai tanne.

Uusimmat

Suosituimmat