Liiton päiväraha loppuu

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

nyt on semmoinen tilanne että liiton päivät on loppumassa 100 päivää jäljellä, mitä jos en saakkaan mistään töitä ennen sitä niin mitä rahaa sitten saa ja kuinka paljon saako mistään ylipäätänsä mitään? Onko samassa tilanteessa olleita?

Kommentit (3)

Vierailija

Onhan se huono juttu...Kiinnostaisko sellainen suoramarkkinointiyritys saisit tehdä niin paljon töitä kuin haluat, itse valita työajat, viikkottain palkkiota tilille, ja muutenkin saisit olla oma pomo,Tässä firmassa missä olen mukana on todella myyviä tuotteita joka todella menee kaupaksi,, ilmainen aloituspaketti.Jos kiinnosta tietää lisää voit mulle laitta sähköposti evabrannkarr@hotmail.comvoin kertoa sulle lisääEVa

Vierailija

Eikös tuo 100 pv ole kuitenkin viitisen kuukautta? Eli onhan sinulla vielä aikaa löytää työpaikka.Kelan varaan ei kannata laskea, sillä puolisolla ei tarvitse olla kovinkaan kummoiset tulot, kun työmarkkinatukea ei saa ollenkaan.Oletko käynyt työkkärissä juttelemassa tilanteestasi? Olisiko sinun mahdollista päästä työvoimakoulutukseen? Harjoitteluun?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat