kun popsii rauhoittavia jo ENNEN raskautta ja sen aikana, miettiiko ikina joku et ehka parempi jattaa vauvantekoa koska sit vasta vauvan ka...

Vierailija

voin kuvitella että tarttee triplaannosta, niin suuri muutoshan se on et normaalillekin ihmisille saa melkein reseptin kirjoittaa, ha...ahdistaa se vauvaarki välillä sen verran että epäilen että olisin tähän uskaltanut jos olisi ollut taipumusta masennukseen ja paniikkiin jo ENNEN sitä..vai mitä mieltä ootte? Siis ihan oikeesti, jos ei jaksa elää itte ilman lääkettä kuinka ihmeessä voi luulla että se sujuisi vauvan kans (joku joka susta riippuvainen 24t vrk:ssa).....???

Kommentit (3)

Vierailija

vauvan kanssa keskityt kumminkin ensisijaisesti vauvaan, et itseesi(onhan niitäkin olemassa jotka vaan ajattelee itseään).itse sain uskomattoman lujan itseluottamuksen vauvan myötä. mielialalääkkeet jäi pois kokonaan ja osaan iloita elämää. pitää vaan oppia rauhoittumaan ilman lääkkeitä ja ajattelemaan asioita eri kantilta.

Vierailija

dormicimia ja millon mitäkin ku en tienny raskaudesta, loppuraskaudesta lääkäri määräsi dormicumia univaikeuksiin. Kun vauva syntyi en syöny enää mitään niistä eikä ollu mitää ongelmaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat