Mistä löydän tallipaikan Hyvinkään kupeesta?? Tai Hyvinkää-Riihimäki väliseltä alueelta???

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

En etsi " hienoa" paikkaa, missä on maneesi tai tunneilla käynti-mahdollisuutta. Ihan siisti perus talli, jossa vanha pv-ruunani voisi oleilla ja saisin sen näin lähemmäksi. Heppani tarvitsee kaverin, joten olisi +++++, jos itselläsi olisi siellä hevonen tai vaikka useampi. Tulee kyllä toimeen muiden kanssa.

Olisi kiva jos olisi jonkinlaiset maastot ja joku pelto, jossa ratsastella (jos ei kenttää). Tai jos naapurustossa olisi kenttä. Ei pakko.Hoidan itse karsinan siivouksen ja tuon vaikka leseet ja kivennäiset mukanani, jos vuokraan kuuluisivat heinä ja kaura sekä kuivikkeet, ulosvienti ja ruokinta. Tai sopimuksen mukaan. Voidaan myös sopia vuorottaisesta siivouksesta, jos joskus itse haluat/tarvitset vapaapäivää.Onko tällaista paikkaa???? Heppoja kyllä näkyy, mutta eikö kukaan tarvitse kaveria hevoselleen????Ota/ottakaa yhteys tähän jos teillä on sellainen paikka tai tiedätte, että jollakulla on. Laita s-osoite, niin otan yhteyttä.

Kommentit (1)

Vierailija

vaikka hevostalli.netin foorumiin vaikka sennupalstalle tai ratsastuspalstalle jos se ratsu on. ja siellä markkinointipalstalla voi myöski olla ilmoitettuna vapaita tallipaikkoja. toivottavasti löytyy paikka.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat