Vierailija

Suositelkaas hyvää klittakiihotinta vai olisiko parempi sellainen sauva jossa kiihotin....

Sivut

Kommentit (28)

http://www.elektrolinna.fi/kauppa/index.php?ryhma=D0021D160&infosivukood...Europistoke ei pelkästään auta, vaan jännite on laskettava 110V:iin.

Tässä laitteessa on valmiiksi jenkkipistorasia. Toimituskuluineem alle 50€, tällaisen hankin, kunhan saan tuon Magic Wandin ensin kotiin...Lainaus:

mistä saisi sen europistokkeella Suomesta? Nyt ulkomailla ostettu vekotin käynnissä ja suru tulee puseroon jos tämä aarre hajoaa....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Googlettamalla löytyy suomeksi yksi ainoa liike joka myy. Lienee tunnetuin ja tehokkain klitosriskiihotin mitä löytyy. Muista delfiineistä ja lumipalloista ei voi puhua edes samana päivänä. Toimii verkkovirralla. Paristojen virta ei yksinkertaisesti riitä tällaisen tehovehkeen virtalähteeksi.

Osaatko käyttää GOOGLEA? Koitapa googlata "hitachi magic wand" ja kappas.

Heti löytyy suomalainen sivusto, joka myy taikasauvaa.Lainaus:

Mikähän tuota vittuilijaa vaivaa? Anna osoite jos sitä kerran saa Suomesta. Ylemmän linkin kaupasta ei sitä kyllä saa ja nuo muut vehkeet ovat surkeita ja tehottomia "taikasauvaan" verrattuna.Ehkäpä pitää tilata toinenkin ulkomailta...

Kaalimato tuntuu ensisilmäyksellä katsoen kamaln voimakkaalta, ajattelee, ettei ikinä voisi käyttää sitä täpöillä. Mutta käyttötilanteessa se tuntuukin helposti pliisulta. On harjoiteltava "oikeaa kulmaa", jotta se toimii. Mut sitten kun sen kulman löytää, saa kyllä mahtavat orkkusarjat!

paras tai se millä mä saan aina ja takuuvarmasti. Tota kannattaa etsiä noilta alan nettisivuilta, useampikin myy.

Toinen on sitten tavan sähköhammashara ja ei se harjaspuoli vaan se toinen

On hyvä orkun antaja ja voi jättää vaatteiden allekin. Joskus tätä tehty baarireissullakin.

Tämä "perhonen" varustettu pienellä (10cm) kalulla joka menee pimpsaan perhosen ollessa tiukasti klitorista vasten. joten esim. tiukat farkut hoitaa sen paikoillaan pysymisen.

paketin kotiovelle asti, päällä luki Royal Mail, sisällä oli Hitachi Magic Wand. Maksoihan tuo yli 100 euroa ja sopiva verkkomuuntaja vielä 50 euroa lisää, mutta on kyllä joka euron arvoinen! Vaimo ei voinut vastustaa kiusausta, vaan kokeili sitä yksinään heti, kun olin lähtenyt töihin. Kehui laitteen maasta taivaaseen ja ei tainnut minuuttiakaan mennä, kun sai useita voimakkaita orkkuja. Ja olemme kokeilleet vaikka minkälaisia vehkeitä. Voimme siis suositella laitetta!

M31 & N27

Mikähän tuota vittuilijaa vaivaa? Anna osoite jos sitä kerran saa Suomesta. Ylemmän linkin kaupasta ei sitä kyllä saa ja nuo muut vehkeet ovat surkeita ja tehottomia "taikasauvaan" verrattuna.Ehkäpä pitää tilata toinenkin ulkomailta...

Materiaali on uskomattoman silkkinen ja ylellisen tuntuinen, LADATTAVA akku joka kestää monta tuntia (olikohan 7?), helppo käyttää: pari pientä nappulaa sopivasasa kohdassa säätöjä varten.Oikeasti aivan äly ihana tuote, jopa tällaiselle orgasmeja erityisen huonosti saavalle. Vibran saa säädettyä todella heikosta todella voimakkaaksi.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat