Brio Zento - onko kellään jo käyttökokemusta?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Eli onko kukaan jo ehtinyt ostaa Brio Zento uutuus turvaistuimen? Jos jotain tietoa, kokemusta ym. asiasta kertokaahan! Meillä kohta siirtyminen turvakaukalosta turvaistuimeen ja toi zento on käynyt mielessä.Kiitokset vastanneille!

Kommentit (7)

Vierailija


Luin juuri mainoksen tämän päivän uudesta Vauva-lehdestä ja vaikutti kiinnostavalta. Meillä vauva on nyt 5 kk, mutta pitkä ja hädin tuskin mahtuu turvakaukaloon. Painoa lienee n. 8,5 kg.KirsikkaX kera pitkän pojan

Vierailija

yleensä nuo " pitkän käyttöiän" turvaistuimet eivät ole paras mahdollinen valinta muuten kuin kukkaron kannalta (tutkimuksiakin tästä muistan lukeneeni, ei nyt ole tähän hätään linkittää). 6 kk vanhan ja 6 v vanhan ruumiinrakenne ja tarpeet ovat niin erilaiset.

Vierailija

ja istuin vaikutti ensinäkemältä aika " kuppimaiselta" . Eli siis lapsen istuima-asento näytti minusta vähän kummalliselta. Lisäksi miinuksena se, ettei istuimen asentoa voi säätää matkan aikana (kuten esim. Maxi-Coseissa voi).Kiinnitystä en vielä kokeillut, mutta tosiaan istuin vaikutti hyvin samanlaiselta kuin two-way elite, tosin sivutörmäyssuojat olivat mielestäni paremmat.Meille kyllä varmaan hankitaan tuon Brion sijaan Maxi-Cosin Mobi (vaikka se onkin pelkästään selkä menosuuntaan), sillä se vaikuttaa mukavuudeltaan ihan eri luokkaa olevalta. Maxi-Cosin Priori XP meillä jo on, isommalla lapsella, ja se on ollut aivan huippu.

Vierailija


Itse en tykännyt. Oli valtavan iso ja painava (pakko kai olla että mahtuu kuusivuotiaalle) enkä saanut mitenkään tukevasti kiinni.Oli kovasti Britaxin Two Way Eliten oloinen, mutta huonompi kiinnitys.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat