Mitä Euoroopan kaupunkia suosittelet lapsiperheelle?

Vierailija

Keväällä oltais lähdössä jonnekin Euroopan kaupungeista. Matkaan lähteen vähän vajaa 2 vuotias ja 10 vuotias.Budapest on nähty,mitä muuta suosittelsit/on kokemusta? Mikä oli kivaa, missä kävitte, mitä pitää huomioida? Kiitän tuhannesti kaikista vinkeistä ja kokemuksista!

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

ranta ja merikin löytyy, lapsillekin kaikkea kivaa, ilma keväällä jo suomea paljon lämpimämpi, hyvää ruokaa, edullisia lentoja ja kulttuuria sekä hyvää shoppailua

Vierailija

koska ne ovat täynnä ihmisä , tungosta ja se on lasten kanssa jossain määrin turvallisuusriski. Viime kesänä lomailimme Tanskan maaseudulla ja Kööpenhaminassa ja nautimme maaseudusta enemmän kuin vilkkaasta Köpiksestä. Meillä on kolme lasta; 8-, 7- ja 4-vuotiaat. Kaupungeista ehkä paras lienee tuo jo mainittu Barcelona. Merenranta lähellä ja kaupungissa muutenkin paljon nähtävää, huvipuisto, eläintarha yms. Pariisikaan ei ole paha. Hyvää matkaa!

Vierailija

Mitä nähtävää Wienissä olisi? Meillä siis matkassa hieman vajaa 2v ja 10v poika. Perheemme ei laskettele ja olisimme pääsiäisenä lähdössä eli huhtikuun puolivälissä. Kiitos jos viitsit vastata!

Vierailija

Itse rakastuin paikalliseen Wilhelma eläinpuistoon :) Aivan mieletön paikka, ja riittäisi varmaan kahteen päiväänkin kiertämistä, ja lapset nauttii :)

Etelä-Saksassa kun on viellä yleensä suht hyvä ilmastokin :)

Ja jos vanhemmat tykkää shoppailla, on se ihan loistava shoppailupaikkakin.Toinen paikka on Gardajärvi (Italia), kaunis paikka, valitsi sitten minkä kylän tahansa ;) Siellä on kahtena viimeisenä vuonna vietetty monta viikkoa.. Ja lämmintä piisaa.Nim. Euroopassa kierrellyt

Vierailija

Gardajärvi on ihan unelmakohde. Siellä on sopivasti maisemaa, rantaa mielettömät yhteydet paikallispusseilla. venetsia ja Verona hyviä päivämatkakohteita. Milanoonkin pääsee helposti. Tosi edullisesti voi ajella ilmastoiduilla matalalattiabusseilla kattelemaan linnoja ja vesiputouksia. Ruoka on helppoa ja hyvää, ihmiset ystävällisiä jne.

Vierailija

Venetsiasta on matkaa noin 120 km Gardan länsirannalle muistaakseni. Matkakin meni reippaasti moottoritietä. Verona on myös siinä lähellä (viimeksi kävimme katsomassa romeon ja julian parveketta siellä). Gardalla on myös vesipuisto, elokuvapuisto, ja huvipuisto. Italia on myös melko edullinen paikka, vaikka tietysti on tiettyjä Italialaisia tuoteperheitä joista saa maksaa itsensä kipeäksi.

Milanoon on sitten vähän enemmän kun tuonne Venetsiaan.

Jos tahdot lisää kokemuksia Gardasta, Stuttgartista ja muista Euroopan kaupungeista, niin laita postia osoitteeseen Euroooppa(at)koti.luukku.comNyt on lähdettävä tekemään töitäVierailija

Saksaa ollaan mietitty, Winiä ja Varsovaa ja Prahaa eriyisesti. Tuo Gardajärvi kuullostaa paratiisilta ja Venetsisasta ei siten olisi liian paha matka.. Auton vuokraan olemme tottuneita ja mieheni on kokenut kuljettaja ja ajanut paljon eri maissa, se ei huoleta. Lähinnä tuo juuri huolettaa, että miten rattailla pääsee esim. Wienissä ja muutenkin onko lastenhoitohuoneita. Budapestiä en ainakaan voi suositella pienille lapsille, nuo seikat olivat hankailia siellä.. T. Ap

Vierailija

Molemmat lyhyen lentomatkan päässä ja molemmissa helppo liikkua mm. julkisilla kulkuvälineillä. Hollanti varsinkin keväällä aivan ihana, tulppaanit yms.. Junalla suht halpa matkustaa ja lyhyet välimatkat, niin voi katella enemmän kuin Amsterdam lyhyelläkin lomalla.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat