jätin pilleriliuskan kesken

Vierailija

je sen jälkeen luonnollisesti tuli menkat.

voinko niiden menkkojen perusteella laskea ovista? vai menikö kierto nyt sekaisin et noiden menkkojen perusteella laskettu ovis ei oliskaan silloin? kiitos!!!

Kommentit (4)

Vierailija

kun perjantaina olis alkanu menkat mut reissun takia siirsin niitä pilsuilla ja tänään lopetin sen liuskan nyt sitten. pahuksen pahus! olisin niin halunnut alkaa yrittää lasta. mut en hoksannut et toi menkkojen siirto pilaa oviksen ennen ku nyt. huoh, eipä tuo tietty haittaa vaik silti kokeilis.... -ap

Vierailija

Ja pilleriliuskan kesken lopettamisella ei sillä ole mitään tekemistä, sillä kierto EI ole normaali hormonikierto kuitenkaan pillereitä käytettäessä. Kierron kesto ja vuodon alku on täysin keinotekoinen tällöin, ja ovis riippuu ihan oman hormonitoimintasi käynnistymisestä ja elimistösi kyvystä alkaa toimia " normaalisti" pillereiden jälkeen. Eli sulla on just samat mahdollisuudet tässä kierrossa tärppäämiseen, olisit sitten syönyt liuskan loppuun tai et. Tämä on tosiasia, vaikka yleensä suositellaankin liuskan loppuun syömistä.Tämän selitti mulle gyne ihan muutama viikko sitten, sillä halusin lopettaa pillereiden syömisen välittömästi kesken pillerilaatan niiden sietämättömien haittavaikutusten takia.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat