Onko kokemusta siitä syntyykö hoidoilla alkunsa saaneet vauvat useammin ennen aikaisesti?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Luin nimittäin jostain vanhasta vauva-lehdestä viikonloppuna, että vauvat jotka saatu alkuun hoidoilla syntyvät usein keskosina tai muuten muutamaa viikkoa aiemmin laskettua aikaa!

ONko miten paikkansa pitävä väite?

Miten te äidit jotka olette hoidoilla plussanneet millä viikolla vauva syntyi?Kiinnostaisi ihan vaan tietää, kun itsellä h-hetki lähenee koko ajan=)Wilma rv32+6

Kommentit (1)

Vierailija

mutta neuvolalääkäri vahvisti ounasteluni, että hoidoilla alkuun saatetut lapset saattais syntyy aika lailla l.a.:na, koska hedelmöitysajankohta on niin täsmällisesti tiedossa.Nykytutkimukset ei kai puolla, että hoidoilla alkuun saatetuissa raskauksissa olis muuten mitään sen ihmeempää komplikaatioita kuin normaaleissa. Neuvolassa ja sairaalassa saa ihan normaalin kohtelun. Voi tietty olla, että hoidoissa käyneet on keskimäärin vanhempaa porukkaa tai muuten ollut enemmän kaikkia vaivoja, jotka sitten raskaudessakin näkyy ja tuntuu.Mulla on kyllä tää raskaus sujunut niin helposti ja ilman mitään ongelmia, että ihmettelen oikein. Tää on PAS-alkuinen. Kai siinä raskaaksi tulossa oli kärsimystä kerrakseen, eli tän oon päässyt vähemmällä. Saa nähdä mitä synnytys tuo tullessaan. Laskettuun aikaan on enää 10 pvää, mutta yhtään ei tunnu vielä siltä, että mikäään olis muuttunut aiempiin raskausviikkoihin verrattuna ja vauva tulossa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat