Vierailija

Entä pestään lattiat? Kuinka iso talo? Meillä imuroidaan jokapäivä tai jokatoinen päivä, ja silti meinataan hukkua pölyyn. Kerrostalossa asutaan ja käytössä huipputehokas Dyson.

Kommentit (15)

Yläkerta pari kertaa viikossa. Lattiat mopataan kerran viikossa ja mattojen välistä tarvittaessa useamminkin. Lapsia kuusi ja hiekkaa kantautuu sisälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lattiat pyyhin kerran viikossa vähintää, tai silloin kun sitä kaipaavat. talossa neliöitä tällä hetkellä noin 90, laajennuksen myötä tulee lisää noin 30.

koira asustaa eteisessä, mutta karvaa kyllä leviää jonkin verran myös sisälle + tavallinen pöly ja roska yms. hiekat mitä ulkoa kantautuu.

meitä 2 aikuista ja 3 lasta.

pitää vielä korostaa, että jos imuroi vain "tavallisesti", eli käyttää imurointiin puoli tuntia, niin sitten pitää imuroida joka toinen päivä. Kunnon imurointi mattojen alta ja nurkista on kaiken a ja o.

Imurointi 10 päivän välein riittää, jos imuroi todella hyvin ja pyyhkii lattiat ja pölyt. Viiden päivän jälkeen alkaa kyllä pölyä kerääntyä, mutta ei siihen nyt vielä huku...Yhdessä kerroksessa asutaan ja imurina Miele. Päivät olemme töissä ja koulussa.

Neliöitä 180, joista asuttua 160.Yläkertaa imuroidaan max 2 kertaa kuussa. alakertaa ehkä kerran viikossa.Meillä 4 henkinen perhe joista lapset leikki-ikäsiä sekä 1 koira.En todellakaan siivoa omakotitaloa kerran päivässä, edes osaa talosta vaikka tuplakarva piskiltä irtoaa keväisin ja syksyisin.

Lattiat pestään kerran kuussa, samalla otetaan pölyt ja tampataan matot.

Vessat kerran viikossa, täsmäpesua useammin ja ikkunat pestään 4 krt vuodessa.

Sauna pari kolme kertaa vuodessa. Mitäs vielä?Ja talo 220 neliöö.

Siivooja käy 2krt/kk. Silloin imuroidaan. Lattiat pyyhitään nihkeällä kerran kuussa ja samalla tuuletetaan matot.Ei ole suinkaan likaista. Meillä on keskuspölyimuri, joten emme imuroi tomua ilmaan ja takaisin vaan suoraan ulos. Myös kuivausrumpu vähensi ainakin meillä näkyvää pölyä.Meillä on kaksi astmaista lasta jopa ja toiselta ollaan nyt jättämässä pois lääkitystä - lääkärin suosituksesta - koska hänen rasitusarvonsa ovat todella hyvät.

on aikaa imuroida jopa joka päivä? Meillä imuroidaan vain kerran viikossa ja väitän että täällä on siistiä, olen jopa liiankin tarkka siitä. Meillä kyllä vain yksi 2 v. Taitaa sotku lisääntyä kun on useampi lapsi...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat