Vierailija

Meidän kulmilla kaikki puolestatoista viitentoista ikävuoteen KESKELLÄ tietä ja vielä mieluummin porukalla... Vittu että rasittaa!!!!!!! Ettekö jumalauta osaa opettaa pennuillenne tapoja. On pihat ja puistot missä parveilla, mutta ei, kun tielle.. Hoh hoijaa.

Kommentit (5)

Haluisin kuitenkin välttää linnareissun, etten nyt ehkä kuitenkaan ihan ekaks aja yli, mutta todennäkösesti joku jonain päivänä niin tekee..



Että mua rasittaa tyhmät ihmiset! Mites sit kun se kullannuppu todella jää jonkun auton alle.. Mietittekö sit et oisko pitänyt sellanen perusasia opettaa, kun että AJOTIE EI OLE LEIKKIPAIKKA!!!!!

kultahammasrannikolla pennut leikkii keskellä tietä (niillä on siellä pienet jalkapallomaalitkin viritettynä), johtuu varmaan siitä että nykyään näissä isoissa ökytaloissa on niin pienet pihat, ettei sinne mahdu lapset enää leikkimään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meilläpäin autoilijat ajavat autoineen pyörätiellä, piha-alueella ja puistossa, joissa lapset leikkivät ihan laillisesti. Pelkään, että jonain päivänä tulee vielä ruumiita autoilijoiden piittaamattomuuden takia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat