Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

jokos ootte siirtyneet muksuilla toppapukuun?

Vierailija

mites on, koskas lapset tarttis toppapuvun jo käyttöön. aamusin on ainakin aikas vilu..

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Voi hyvänen aika!!! Oliskohan vauvalla kuuma??? Meidän hikipäille voi laittaa toppahaalarin vasta kun itsekin laittaisin itselleni eli reilusti alle nollan.

Vierailija

Tänä aamuna päiväkodille lähtiessä oli +3 astetta. Laitoin pojalle välikausihaalarin. Siellä alla collegehousut, pitkähihainen paita ja fleece. Iltapäiväksi päiväkodissa voivat laittaa fleecen tilalle collegen (jos tarvitsee sitäkään kun liikkuvat ja touhuavat ulkona koko ajan).

Vierailija

Riippuu tietysti siitä, missä päin asuu. Me etelässä. Jos on pakkasta aamulla, ni voihan sitä toppapuvunki laittaa, ensin laitan kyllä jonkun ohuemman esim. viime talvisen.

Vierailija

Eli meidän 1v " vauva" on ollut jo jonkin aikaa (tietty kelien mukaan) välillä toppapuvussa. Kun se ulkona nukkuu kuomurattaissa, niin täytyyhän sillä olla lämmin!Meidän kohta 4v:lle otin itse asiassa juuri tänään kaapista Peuharin esiin, ja ajattelin että kohtapuoliin varmaan alan sitä käyttää. Tosin se on aika paksu, mutta meillä ei ole semmoisia välikausihaalareita ollenkaan käytössä vaan ihan tavallisia ulkohousuja ja syystakkeja.Se haalarin kangas tietty hirvittää kun ei ole vielä lunta =( Mutta en halua lasta palelluttaakaan.

Vierailija

Alle villahaalari ja muuta vaatetta? No mutta miksi ihmeessä? Eikö ole simppelimpää laittaa suosiolla se toppapuku...Me asutaan Helsingissä mutta kävi mielessä että toppapuku olisi pitänyt olla 2 ja 3 vuotiailla jo kun oli 4 astetta aamulla. Vauvalla on ollut toppapuku jo viime viikosta.

Vierailija:

Lainaus:


mekin asutaan etelässä. Uskoisin, että tuonne noin -5 asteeseen pärjää välikausihaalarilla, kun laittaa alle villahaalarin ja tarvittaessa lisää vaatetta.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat