Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vinkkejä kaivataan!!!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kertokaa hyvät ihmiset, miten saisi helpoimmin mitattua kuumeen/laitettua supon 9kk. vauvalle?!? Meillä nimittäin tyttö on nyt hieman flunssanen, aivastelee ja yskii vähän, pikkunenä vuotaa ja on lämpöisen olonen. Ongelma on se että kun tuon ikäinen saa jo laitettua niin pahasti hanttiin, kiemurtelee ja sätkii jaloillaan ku yrittää mitata kuumeen (ei omisteta korvamittaria:/ ) tai laittaa supon... Eli jos teillä on vinkkejä niin kertokaa ihmeessä, niitä nyt tarvittais!!

Kommentit (2)

Vierailija

Vinkeistäsi oli todella paljon apua, eilen kuume saatiin mitattua ilman suurempia " taisteluja" ja kun mittari näytti sen verran että supon laitto oli edessä, se menikin tosi hyvin!! Kokeilin heti sitä, että vauva kontalleen jne. ja sain laitettua supon heti eka yrityksellä.. Ja niin helpolla ei olla aikoihin päästy:) Nyt tyttö on jo melkein täysin tervehtynyt, ei ole enää kuumetta- hieman lämpöä. Ja pikkuhiljaa nuhaisuuskin alkaa väistymään. Joten kiitokset kuuluu sinulle!!! Oikein hyvää loppusyksyä!!! =D

Vierailija

kokeile otetta jolla otat vauvaa nilkoista kiinni yhdellä kädellä laittamalla jalat yhteen ja nosta samalla jalat kattoa kohti ja toinen käsi polvitaipeiden taakse jalkojen päälle, jalat jää mahan päälle ylös ja alaselkä pyöreäksi, näin vauva ei pääse potkimaan ja suppo on helpompi laittaa tai mitata kuume kun toisella kädellä pitää vauvaa paikoillaan ja toisella voi hoitaa!

Toinen keino on laittaa vauva kontilleen vaikka tukevan tyynyn päälle ja antaa lelu tai jokin kiinnostava esine käteen jolloinka on helpompi sujauttaa suppo paikalleen aikä vauva pääse kauheesti rimpuilemaan, jännittämään ja sätkimään, ja ehkäpä huomio pysyy kiinnittyneenä esineeseen.Näillä keinoilla meillä on kahden lapsen kanssa pärjätty, ja sitten siirrytty nestemäiseen panadoliin kun vaan lapselle ikää tulee tarpeeksi ja supon laitto alkaa olee todella hankalaa.Suosittelen korvakuumemittaria. Nopea ja helppokäyttöinen.toivottavasti vauva paranee pian!

Uusimmat

Suosituimmat