riittääkö marrasvauvalle ä pakkauksen kevyttoppis

Vierailija

kotiutumis vaatteeksi jos alle laittaa bodyn,housut ja paidan ja jalkaan sukat ja villa töppöset ja päähän kypärämyssy ja villapipo.autolla tullaan kotiin

Kommentit (7)

Vierailija

Aika vaikea pukea pikkuruiselle vastasyntyneelle varsinkin jos se on teidän eka vauva. Voi olla tosi vaikeeta saada sukkia ja töppösiä jne liian ison vaatteen kanssa pysymään jaloissa ja käsissä =)Minä laittaisin paksummin. Jos nyt ihan tarkan listan haluat kuulla, niin laittaisin kaksi ohutta kerrosta sisävaatetta eli pitkähihaisen bodyn, puolipotkarit, niiden päälle toisen kerroksen (esim. potkupuku) ja tämän päälle toppapuvun. Äitiyspakkauksessa tuli ainakin aikaisemmin sellainen valkoinen kypärämyssy, joka riittäisi minusta toppapuvun hupun kanssa. Käsineet ja jalkineet ottaisin mukaan synnärille ja katsoisin sitten lähtiessä laitanko ne vai olisiko mahdollista vaikka " sulkea" toppapuvun hihat ja lahkeet kääntämällä ne kuminauharesorit kerran.Ja pienempää kokoa olevaa vaatetta suosittelen lämpimästi kuin äp-kevyttoppis, max 62 cm. Esim. 68 cm toppapuku voi olla (mallista riippuen) täysin mahdoton laittaa vastasyntyneelle.

Vierailija

Meillä oli marrasvauvalla pieni toppapuku, mutta sitä käytettiin koko talven aikana ehkä 2 kertaa tuon sairaalareissun lisäksi. Eli tuskin enää ostaisin sellaista, mieluummin lämpöpussin turvakaukaloon (tai tekisin itse vanhasta ä-pakkasupussista). Vaunuissahan voi (ja kannattaakin, kun vauva nukkuu) käyttää pakkauksen makuupussia tai lämpöpussia mieluummin kuin pukua.

Vierailija

meillä perjantaina laskettu aika, ja ollaan ostamassa vauvalle toppapuku, siis jotain 62 senttinen varmaan. Sitä voi pitää sit vaunuissa talvella eikä tarvi niin älyttömästi vaatetta alle. Äippäpakkauksen haalari ihan liian iso.

Vierailija

pitkähihaisen bodyn,puolipotkarit jotka vähän paksumpaa kangasta.ja paita.

ulkovaatteeksi flees haalarin jossa vuori,villatakki,villamyssy ja kypärämyssy,villatöppöset ja villalapaset.mietin sitäkin että synnäriltä meille kotiin on n.40km matkaa joten tuleekohan autossa vauvalle sitten kuuma?aattelin että otan vielä jonkun peiton jonka voi kaukalon päälle laittaa.esikoista kun odottaa on kaikki niin uutta ja kamalan epävarma olo kaikesta:(t:ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat