Vierailija

Meillä on tuollainen pieni omakotitalon takapiha kaupungissa. Lapset 7v ja 9v valittavat, ettei siellä ole mitään tekemistä. Meillä on keinu ja leikkimökki, mutta ne eivät kiinnosta. Miten tän pihan saisi lapsille kivaksi? Trampoliinia emme hanki.

Kommentit (9)

meillä on kyllä ollut viikon jättitramboliini turvaverkolla ja valvovalla aikuisella- suosittelen myös lasten motoriikan kehittymisen kannaltaleikkimökkiin tavaraa-verhot ymvesileikkejä- mm. vesilekiikkiteline- brio myyuima-allaskasvimaahiekkalaatikkokiipeilytelinepihaliitujapotlulaudatpolkupyörät

Lapsilta kysyin näistä, mistä tykkäisivät ja suosikeiksi nousi kauko-ohjattavien temppurata ja kiipeilyteline. Ehkäpä toteutetaan jompi kumpi. Uima-allas haetaan ensi viikonlopuna esille varastosta.Mummolla meillä on tuo Brion vesileikkirata, mutta se on meillä jo "leikitty loppuun" eli ei enää oikein kiinnosta. Nuoremmille kiva, voin suositella. Ja muuten hiekkalaatikosta lapset oikein buuasivat, nämä on jo niin isoja sellaisella leikkimään omasta mielestään. :)Trampoliinista meillä on jo yksi nilkkavammatapaus ollut ja sellainen pilaa kyllä koko kesän. Esimerkiksi uimassa käyminen nilkkasiteen kanssa ym. vastaavaa ei ollut kivaa. Joten ei kiitos, ei meille. Eivät halunneet enää lapset itsekään. Serkuilla voivat vähän pomppia.Saapi laittaa vielä lisää ideoita.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat