Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Millaiset talvikengät 5-vuotiaalle tytölle? Kuomat alkaa olemaan jo tuon ikäiselle lapselliset!

Vierailija

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Meillä etsittiin viime vuonna viisivuotiaalle ns. parempia kenkiä ja soviteltiin yksiä jos toisiakin saapikkaita yms. Kaikki puristivat varresta, jos niihin laittoi villasukan sisään (ja tyttö oli siis n. 110cm ja 15 kg eli ei mikään pyöreä...). Kauppaan jäivät saappaat ja etsimällä etsittiin sitten kunnolliset nahkakengät (mallia " ensiaskel" ). Ikävä kyllä niitä on tosi vaikea löytää noin isoja kokoja. Kauhulla jo odottelen, kun poika kasvaa vähän isommaksi - heille kun ei ole tarjolla edes noita saappaita.Mutta ihan arkikäytössä meillä oli viime talvena - ja nyt eskarivuonna myös - Kuomat. Ei edes mietitty, että olisivat lapselliset... Helpot laittaa jalkaan, lämpimät jne. Katsotaan sitten ensi vuonna, vieläkö kelpaavat koululaiselle.Sivuhuomautuksena: meidän eskarityttö saa tänä talvena luvan myöskin käyttää yksiosaista toppapukua, ihan kuten käyttää välikausihaalariakin ainakin nyt syksyn. Kypärämyssyt ajattelin nyt jättää pois käytöstä, mutta en niitäkään lapsellisuuden takia, vaan koska tyttö on tuollainen hikipää.Kuten joku jo huomauttikin: mitä se viisivuotias on jollei lapsi??

Vierailija

Miksei lapsi saa olla lapsi? Johan on aikoihin eletty. Maillä ainakin lapset saavat olla lapsia, niin kauan kuin lapsia ovat. Ja kuomat jalassa. Pääasia ,e ttä jalalla on lämmin ja lapsi viihtyy. En helkutissa voi käsittää joitain 5-vuotiaita pikkuaikuisiksi puettuja...kyllä vanhemmilla on ongelmat nykyyhteiskunnassa.

Vierailija

näyttää lapselliselta joissain vaatteissa. Haloo, 5-vuotias on lapsi ja leikkii ja on jopa lapsellinen ja ihan syystäkin.Miksi 5-vuotiaan pitäisi näyttää ei-lapselliselta? Asumme pk-seudulla ja täälläkin on vielä ainakin eka ja tokaluokkalaisilla kuomat jalassa talvella. Eivätkä hei näytä yhtään lapsellisilta.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat