Karsastuksen takia vauvalle määrätty lappuhoitoa 2h/päivä. Voiko lappua pitää erikseen 1h ja toinen 1h myöhemmin?

Vierailija

Kommentit (5)

Vierailija

Meillä oli laputus joskus 5 tuntia päivässä ja silloin ainakin sanottiin, että voi pitää useammassa erässä päivän aikaan.

Vierailija

Ainakin meille sanottiin että lappua pidettäis lapsen ollessa virkeä,esim.kirjoja katsellessa ja piirtäessä tai kun on muuta" lähityöskentelyä" . Meillä lapsi on nyt parivuotias.Eihän siitä oo mitään hyötyä jos lapsi väsyneenä kiukuttelee,itkee ym,lapun pitämisestä tulee sillon ikävä pakkopulla.

Vierailija

mutta ihan uteliaisuuttani kysyn että minkäikänen lapsi sulla on? mun tytöllä nimittäin on kans karsastusta ja tyttö on vuoden ja lääkäriin kutsua ootellaan..

Vierailija

Kummalista mun mielestä se, että neuvolassa lääkäri laittoi lähetteen silmätautien klinikalle ja sanoi, että siellä sitten neuvotaan nuo lappuhoidot sun muut. No, oltiin sitten silmäklinikalla ja lääkäri sanoi lapsen karsastavan selvästi, mutta mitään hoitoa ei määränny, sanoi että usein korjaantuu itsestään. Kuukauden päästä vaan kontrolli. Saatiin sitten lappunen vaan matkaan, missä sanotaan, että ellei karsastusta hoideta ajoissa voi näkö vaurioitua. Kannattaiskohan tässä mennä vaikka yksityiselle hakemaan lisä infoa?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat