Ikean keittiöistä kokemuksia!!? Tyytyväisyys, asenus, tilauksen kesto? Jne.

Vierailija

Kaikki kokemukset tänne, kiitos!!!!

Kommentit (6)

Vierailija

tosiaan, hinta-laatu suhde on aivan uskomattoman hyvä:) uusimme myös mökille keittiön kun siihen mukavasti jäi rahaa:) asennus on todella helppoa.

Vierailija

uuni ei toiminut ja sit kun sitä lähdettiin vaihtaa aikamaoinen ruljanssi kesti kokonaisuudessaan 8 viikkoa kun Ruotsin kautta meni se virheilmoitus ja jne.....

Vierailija

Ihan tyytyväinen olen. Ikean keittiöön päädyttiin sen takia, että se oli sopivan moderni tyyliltään. Olemme olleet oikein tyytyväisiä, ainoa miinus on ollut melamiinipöytätaso, johon liesi ja tiskialtaat on upotettu ja jonka alla on astianpesukone. Tämä pöytätaso oli sen hetken pitkäaikaisen rempan ja reippaasti ylitetyn budjetin takia hätäratkaisu, tiesimme jo silloin, että melamiinitaso ei tule kestämään kosteutta ja höyryä, mutta koska kivitasoihin koko keittiöön ei olisi riittänyt hynää siinä vaiheessa, niin päädyimme hätäratkaisuun. Olisin tosin odottanut, että vähän kauemman olisi toiminut tämä levy, mutta ei. Irvistelee astianpesukoneen yläpuolelta ja kupruilee yhdestä toisesta paikasta pinnaltaan. Tästä en tosin syytä Ikeaa itsessään, sillä tiedän muidenkin valmistajien tapauksia, joissa melamiinipöytälevy ei toimi tuollaisessa ratkaisussa.Muuten olemme tosi tyytyväisiä. Ikean " apteekkikaappi" on loistava!

Vierailija

Muilla ei varmasti ole sellaisia systeemeitä. Piirrustukset olivat hyvät eikä asentamisen kanssa ollut mitään ongelmaa.Ja tietty olivat paljon halvemmpat kuin esim puustellin, jotka mielestäni ovat ylihinnoiteltuja.Suosittelen!

Vierailija

Kaappien rungot saatiin samantien (meillä ei ole mitään erikoiskaappeja), joitakin ovia jouduimme odottamaan muutamia viikkoja. Runkojen kokoamiseen meni tietysti oma aikansa, mutta eihän tuo Ikean systeemillä todellakaan mikään ylivoimainen tehtävä ole. Saranat ovat erinomaiset (älyttömän helppo kiinnittää ja mekanismi on erittäin hyvin toimiva).Hyvin ovat kaapit kestäneet ahkeraa käyttöä! Pöytätasoina meillä on massiivipyökkitaso ja se on aivan loistavaa laatua kylpyhuoneeseen hankkimaamme keittiö.netin vastaavaan tasoon verrattuna. Tiskipöydän hankimme muualta, kun Ikealla ei ollut valikoimissa sellaista tiskipöytää, jonka halusin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat