Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi monet lasten tavarat (astiat, pussilakanat ym) ovat RUMIA?!

Vierailija

Olenko ainoa, jonka mielestä ihan liian monet lastentavarat ovat aivan järkyttävän mauttomia ja rumia väreiltään? Etenkin siis poikien tavarat - ei ihme, että miehistä kasvaa salihousuihin pukeutuvia t-paitarassuja! Mietin tätä just viikonloppuna, kun yritin löytää pojalle pussilakanoita. Aivan_karmeita suurin osa. Räikyviä värejä , rumia isoja kuvia ym. Lasten asiat sama juttu. Onhan tietenkin nättejäkin astioita, kuten esim. jotkut Kerman saven lasten astiat, mutta muoviset ovat melkein poikkeuksetta hirveän rumia. Päädyin lopulta ostamaan Biltemasta muoviset " pullalautaset" lasten ruokalautasiksi, kun en halunnut kirkuvan oransseja, vihreitä tai jotain wonder family/teräsmieskuvia... :-)

Kommentit (10)

Vierailija

No hyvä, etten ole ainoa, jonka mielestä lastentavarat ovat rumia! Etenkin pussilakanat ovat tosi karmeita, täytynee itse ommella tai tosiaan ostaa ulkomailta, sillä ne teräsmies ym. kuviot ovat karmeita ja väritys vielä pahempi.Juu, meillä kyllä lapset syövät muovilautasilta ihan sen takia, että meillä on ruokapöytänä kivipintainen pöytä. Maailman epäkäytännöllisin, tiedän, mutta oman ukkini tekemä ja niin rakas...Eipä tarvita kuin muuten yksi paha kolhaisu, niin taaperot saavat lautasen rikki.

Vierailija

roskiin ja ostin tilalle erilaisia Teema Muumi-mukeja jotka sopivat hyvin yksiväristen Teema-astioiden kanssa.

Vierailija:

Lainaus:


ihanat yksiväriset astiat, lasia ja posliinia, moderni ja toimiva muotoilu.
Vierailija

niin eihän heille kehitykään missään vaiheessa makua nätimpään tai tyylikkäämpään.Vierailija:

Lainaus:


ja niissä kivoja kuvia koska ne on tarkoitettu LAPSILLE! Ei lapset ymmärrä asioiden tyylikkyydestä mitään.
Vierailija

Verot ym. nostaa hinnat niin korkeiksi ettei tänne kannata tuoda mitään ihania juttuja myyntiin, niitä halvimmasta päästä vaan, eli rumia.

Ulkomailla tilanne on toinen: toinen toistaan söpömpiä/tyylikkäämpiä/hauskempia juttuja! Jokaiselle löytyy valinnanvaraa. Ongelma on ainoastaan päättää minkä ostaa.T: Pojan tavarat ym. ulkomailta ostava äiti

Uusimmat

Suosituimmat