Helmivauvalle 05 toppapuku?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tekisi niin mieli ostaa lassien tai reiman toppapuku. Katselin pukuja mut en tiedä minkä kokoisen ostaisin. Mitä mietä olette kannattaako tuon ikäisen pukuun satsata rahaa? Vai antaako mennä ÄP:N puvulla?

Kommentit (13)

Vierailija

Meillä on tyttö innokas konttaaja ja seisomaan nousija. Oispa tosi kiva viedä hänet joskus tonne ulos, mutta en ihan oikeesti tiedä, mitä pistäis hänelle päälle!

Vierailija

Ajattelin, että sellainen pitäisi joka tapauksessa ostaa koska helmikuun vauvamme on innokas konttaaja ja nousee tukea vasten seisomaan, joten äippäpakkauksen puvussa olisi polvet heti märkinä.Nyt välikaudeksi sain hommattua kirpparilta tosi hyvät haalarimalliset housut, jotka päällä oltiin tänäänkin hiekkalaatikolla, jossa poika viihtyy mainiosti. ottaa aina hiekkaa kouraan ja aukaisee käden ja sama uudestaan, uudestaan ja uudestaan...Minä tykkään että noinkin pieni nauttii muunlaisestakin ulkoilusta kun vain ratasajelusta. Viime viikolla oltiin ystävän luona, jolla oli tosi kiva metsikkö pihalla sielläkin vauvamme konttaili innoissaan ja välillä kellahti sammalmättäälle katselemaan puun latvoja.

Eipähän mennyt kosteus läpi kun oli hyvät varusteet päällä.Joten kyllä mun mielestä noinkin pienen ulkovaatteet kannattaa olla sellaiset, että voi reilusti ulkoilla eikä tarvi pelätä, että pienokainen kastuu.

Vierailija

Heippa!Me ostettiin helmivauvalle 74 cm Reimatec. Syynä siihen se, että liikutaan paljon ulkona ja saaristossa veneellä, joten tarvitaan oikeasti hyvä tuulen ja vedenpitävä haalari.Koosta, olen tyytyväinen tohon 74cm:een, (tyttö 6kk neuvolassa 71 eli nyt varmaan n.74), haalari on vielä reilu (80cm ei voinu ajatellakkaan), tosin ihan käyttökelpoinen, mutta menee varmasti keväällä vielä, toiviottavsti jopa ensi syksynä.

Vierailija

Ostin tyttärelle 9kk täksi talveksi käytetyn Jonathanin puvun, hintaa 6,90e. Tosi hyväkuntoinen, kun ei ne tämän ikäisillä paljoakaan kulu. Toisena pukuna siis äp:n puku.

Vierailija

Poitsun ollessa lähemmäs vuoden niin silloin oli äitiyspakkauksen puku käytössä tosin ikävä puoli oli se, että kun ei vielä osannut kävellä niin konttasi lumessa ja silloin ainakin puku oli sellaista kangasta mikä ei pitänyt yhtään kosteutta, joten puku oli heti märkä tai sadevaatteet piti olla päällä vaikka pakkasta olisi ollut kuinka paljon.Suosittelen erittäin pienen toppapuvun ostamista. Niitä voi saada kirppikseltäkin edullisesti hyväkuntoisia, koska eivät kulu.

Vierailija


Koska jos ei kävele niin ÄP-puku riittää loistavasti eikä kalliilla puvulla tee mitään mut jos poika oppeis kävelemään jo ens kuussa niin sitten saattaisin ostaakkin kunnon puvun että pääsee ulos riehumaan =)))

Vierailija

että hyvillä pakkasilla ja lumilla se äp:n puku on just hyvä, koska se on lämmin ja pakkaslumi ei kastele. En usko että meidän poika viihtyy 30 min kauempaa lumessa - mutta tiedä häntä...? Siinä ajassa ei kastu nuoskassakaan.Nyt poika on ollut käytettynä saadussa, kosteussuojattomassa reima-haalarissa (kuin äp:n puku) ulkona nurmella ja hiekkiksella kuivilla säillä. Istuu ja ryömii, ei konttaa vielä.

Kosteammalla säällä on keinuttu, Ergoiltu ja kuljettu rattailla.

En päästäisi isompaakaan loskaan konttaamaan.Poika 8 kk

Vierailija

Lopulta päädyin Reimateciin kokoa 80cm. Poika on nyt 70cm.Vielä käytetään äippäpakkauksen pukua, mutta kunhan pulkkailukelit koittaa, niin laitetaan uusi haalari päälle! Mekin ulkoilemme ja mökkeilemme paljon, joten on oltava hyvä haalari.Äitiyspakkauksen haalari tuntuu muuten olevan jotenkin oudon mallinen. Meillä tuntuu, että yläosa on todella iso ja lahkeet taas lyhyet ja jopa kapoiset. Ja meidän poika on aina ollut normaalipainoinen, eli mikään kovin pullukka ei jaloista ole.Nalle ja poika kohta 8kk

Vierailija

Meillä kans neiti synty helmikuus 05...

Ostin kylläkin ihan tavallisen lassien toppapuvun joka oli tarjouksessa noin 50egee...

Äitiyspakkauksen puku kun on niin jämpti ettei sinne sitten mahdu mitään villavaatteita alle jos oikein kylmä tulee... Tän uuden haalarin koko on jo 86cm et pitäis mennä pitkään...Ja jos ei olis ollu pakko ostaa isompaa niin olisin antanu mennä koko talven äp:n toppapuvulla, kyllähän sitä sitten seuraavana talvena taas saa ostella toppapukuja...-Girl- ja neiti 05

Vierailija

Asutaan E-Suomessa.ÄP:n puvulla mennään lumikelit, eli tuonne maaliskuulle saakka. Ei se vauva ainakaan paljoa kävele vielä silloin, jos lainkaan!Eli ei haittaa märkyyskään. Kävelyharjoitukset tehdään sisällä, loskakelillä ulkona ollaan rattaissa/keinussa jne.

Ja " hyvällä lumella" voi möyriä maassa äp:n puvussa ihan hyvin :)Vierailija

Esikoinen syntyi aikoinaan kesällä mutta oli sen verran pienen kokoinen vielä syksyllä että ostettiin ekaksi talveksi 62cm toppahaalari ja sillä mentiin koko ensimmäinen talvi, oli sen verran reilua kokoa. Me ei käytetty sitä äp:n toppahaalaria sillon vauvana ollenkaan, se oli vasta seuraavana talvena eli n.1,5v. ikäisenä meidän lapselle sopiva. Ja sen takia en sitä pienellä vauvalla tykkää käyttää koska esim. turvakaukalon kanssa todella ärsyttävä, kun kaukalossa on enemmän haalaria kun vauvaa, ja monesti oon miettiny että kuinka lämmin se haalari edes on kun se on niin iso että sinne voisi laittaa 2 pientä vauvaa.Ja vielä noista haalareiden koosta, niin on ne kyllä yleensä aika reiluja, ne koot, meidän esikoinen esim. oli vuoden ikäisenä 74cm pitkä ja 1,5 vuotiaana ostettiin hänelle 86cm kokoinen Travallen Remu haalari ja hän käytti sitä vielä seuraavankin talven, eli se mahtui vielä yli 2,5 vuotiaana ja 3v. neuvolassa neidin pituus oli 92cm.

Vierailija

Niin, voi olla toiveajattelua toi että menisi vielä ens syksynä toi 74 kun meilläkin siis tosiaan nyt 74 käytössä. Kai se kasvu kuitekin vähän hidastuu ja noi Reiman haalarit on tosi reilua kokoa.Mutta siis menee minkä menee, käyttöön ja tähän hetkeen hankittu:).

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat