Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Muuttaisitko Hgin Lauttasaareen? miksi?

Vierailija

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Ylihinnoiteltu liikennesumppu. Pari kivaa paikkaa, loput vähemmän kivoja etenkin talot keskellä teollisuusalueen näköistä kolkkaa. Kylmä talvella.

Vierailija

Ylihinnoiteltua aluetta.

Muutamia vuosia sitten tuttavapariskunta maksoi 60-luvun talossa olleesta epäkäytännöllisestä ja huonokuntoisesta kaksiosta saman verran vuokraa kuin me Tikkurilan Viertolassa olleesta ihan uudesta saunallisesta kaksiosta.

Vaikka Tikkurila on pitemmällä H:gin keskustasta, niin junalla menee kuitenkin vain 15min. Larusta tuskin paljon nopeammin keskustaan pääsee.

Vierailija

Huonot ostosmahdollisuudet (ihan elintarvikekaupat) ja surkeat yhteydet kaupungille iltaisin (jos ei asu juuri siinä Lauttasaarentien varrella).

Vierailija

ja voin todeta, että ihan mukava paikka tämä saari on asua, niin sinkkuna, kuin pariskuntana kuin useamman lapsen vanhempana (oma kehityskaari viimesen 6 vuoden aikana). Lauttasaaressa on muutakin kuin tämä Vattuniemi, jossa on myös näitä kalliita uusia taloja. Täältä löytyy myös mm. Isoltakaarelta mukavia ja rauhallisia kerrostaloalueita. Bussit kulkee ja itse olen päässyt parhaimmillaan keskustaan 15 minuutissa. Kauppoja on lähellä ja tästä pääsee hyvin niin Hgin keskustaan kuin Espoon Tapiolaan.Pitää vain miettiä mitä elämisessä ja asumisessa painottaa ja pitää itselleen tärkeänä.

Vierailija

En tiedä miten bussit kulkevat nykyään, mutta eihän se ole mikään ongelma. Kävelkää sillan yli. Niin sitä ennenkin talsittiin stadista kotia.

Vierailija

Mielestäni yliarvostettua aluetta, en ole koskaan ymmärtänyt sen " ideaa" . Lisäksi sellainen pussinpohja, josta liikkuminen on vaikeaa. Ei mene metroa, bussit ja oma auto seisovat ruuhkassa.

Vierailija

Rumia kerrostaloja paikka pullollaan ja sikahintaisia vain siksi, että Hgin keskustaan suht lyhyt matka. Ja aina käy hirveä tuuli kesät talvet. Yksi ainoa lenkkireitti löytyy - voi kiertää saarta ympäri ja siinä se sitten onkin.

Vierailija

On sen verran lähellä keskustaa että hinnat ovat sikakalliit. On kuitenkin sen verran kaukana keskustasta ettei ole kunnolla keskustassa.Eli maksat kalliisti keskustan läheisyydestä ja sitten et kuitenkaan pääse nauttimaan siitä samalla tavalla kuin keskustassa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat