Vierailija

Nyt, kun ollaan selvitty "jo" viikolle 24, voinee alkaa laitella pikkuhiljaa tavaroita valmiiksi. Sairaalaan lähtöhän voi tulla milloin vaan ja rv 33 jokatapuksessa kuulemma sektioidaan, jos ja toivottavasti kun sinne asti päästäis.Mietin tässä nyt vaateasioita. Meillä on 50-60cm vaatteita 19 bodia, 8 potkuhousut, 9 potkupukua tmv, 8 housut, 3 mekkoa (tulossa tyttö, poika ja yks jonka sukupuolta ei ultrassa nähty), 4 sukat, 34 puolipotkarit (näitä äitini oli ommellut vinon pinon!) ja sitten 3 ulkopukua, 6 päähinettä, 6 tumput ja 4 villasukat & 3 toppatossut.Mitäs olette mieltä, pärjätäänköhän nuilla??Meillä on ennestään 10v ja 9v pojat, joten pyykkiä tulee muiltakin kuin vauvoilta..

Kommentit (4)

Lapsia on yksi ja huomasin että vaatteita on kolme kertaa enemmän kuin olisi välttämättä ollut tarpeen. Uskoisin, että pärjäätte noilla vaatteilla. Paljon riippuu siitä, että miten usein vauva kakkii ja meneekö vaatteet silloin kainaloita myöten likaisiksi. Valkopyykkikoneen voi pestä vaikka joka päivä jos kakkaa pukkaa... vauvat kuitenkin niin yksilöitä vaatteiden kulutuksessaankin.Onnea! Onkohan teillä myös pikkupikkuvaatteita? Meillä vauva syntyi täysiaikaisena mutta vain 46 cm pitkänä ja 50 cm vaatteet kyllä menivät, mutta olivat aikasta tilavat. Voithan pukea sukat, jotka pitävät lahkeet paikallaan. Kunhan vauvat alkavat potkimaan, niin nuo puolipotkarit saattavat saada kyytiä pois jalasta.

Ehdit vielä siinä vaiheessakin ostaa vaatteita, ei sen ikäiset vauvat pääse kotiin vielä moneen hetkeen.Jos olet ahkera pyykkääjä/saat kodinhoitoapua, pärjäät noilla luultavasti. Vaatteet ovat nopeasti pieniä ja sitten tarvitaan isompia. Ja kaupasta saa nopeasti lisää jos kesken meinaa loppua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

[quote]

Ehdit vielä siinä vaiheessakin ostaa vaatteita, ei sen ikäiset vauvat pääse kotiin vielä moneen hetkeen.ja pääsivät kotiin siitä 6 päivän päästä. Joten ei se ole sanottu, etteivätkö myös kolmoset pääsisi, jos he ovat ns. hyvän kokoisia.Varaa vaatetta reilusti, sillä pyykkiä tulee iso määrä. Ihan pikkupikkuvaatteitakin (47-56 cm) kannattaa olla, mutta niistä kelpaavat ihan perusversiot eli valkoiset ilman röyhelöitä ja kuvioita. ONNEA odotukseen! :-)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat