City-deitti.....suomi24-treffit.......SeOikea Blaah!

Vierailija

Sinkkuna tuli kokeiltua. Joopa joo..... Ja tämä tilitys tulee 2kk:n kokemuksen pohjalta:

-Täyttä puppua kaikki. 80% miehistä-->huumorintajuinen, urheilullinen ja mukava. Ja paskat, kaikki löysiä pullamössöjä/riisitikkuja, jotka viettää vapaa-aikansa muiden pullamössö/riisitikku-kavereidensa kanssa ja kiistelee elämän suurista kysymyksistä tai seuraavasta julkaistavasta uudesta pelikonsolista :D :D

Sitten ne 10%---> ns. komeat, luotettavat ja atleetit....hoh hoijaa....siis naimisissa/asumuserossa JA puutteessa elävät miehet, jotka on vain nuoren lihan perässä.

Ja sitten ne loput ovat boheemeja, räkänokkaisia teinejä tai iso-egoisia wanna-be pelimiehiä, jotka haluavat vaan mahdollisimman paljon yhteydenottoja....ja kerskuvat niistä sitten kavereilleen lisäillen omiaan. Netissä etsivät seuraa ne, joilla ei ole normaalia tai kattavaa sosiaalista verkostoa, jonka kautta yleensä törmätään tuleviin seurustelukumppaneihin.

Tästä kokemuksesta viisastuneena, voin sanoa ettei väkisinväännetympää ja teennäisempää tutustumistapaa olekaan. Itse kun en halua tyytyä mihinkään nysvään, työttömään, maidonvalkeaan pullamössömieheen, jonka äiti tulee sunnuntai aamuisin siivoamaan poikansa kämppää.... Onnea kaikille koittajille :DTaidanpa odotella, että törmään siihen mieheen ihan normaalissa elämässä, enkä tekstiviestillä..........Kommentit (2)

Vierailija

Deittailussa säästyy monilta ongelmilta, kun valitsee itse deittailusivuston huolellisesti ja tekee profiilin omanlaisen näköiseksi. Esimerkiksi näillä vinkeillä http://www.deittisivustoja.fi/deittivinkit/ pääsee hyvään alkuun ja sivun valinnassa auttaa http://www.deittisivustoja.fi -sivuston listaus. Nykyisin deittipalveluita on aika paljon, niin ehdottomasti kannatta rajata seuraa jo sivuston valinnallakin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat