Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lundby-joulukalenterit

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko kellään kokemusta sellaisista lundby-joulukalentereista? Millaisia yllätyksiä niistä tulee? Minkä hintainen kalenteri on?

Kommentit (7)

Vierailija

Playmobil kalenterit sisältää playmibol tavaroita. Yhtenä vuonna aiheena oli ulkoleikit ( oli lapsia, luistimia, jääkiekkomaalit, joulupukki ). Toisena vuonna oli jouluinen keittiö ( oli leipomuksia, enkeli, uuni, astioita, joulupukki ), ja yhtenä vuonna oli jouluinen olohuone.

Nuo playmobil lelut on tosi ihania ja kestäviä ja noista kalentereista tulee samankokoisia leluja kun mitä ne muutenkin on. Olisko aikuinen noin 10cm korkea. Ihanaa pikkutavaraa niille riittää, ostimme juuri jonkun merirosvosetin jossa oli ihan pieniä kultarahoja monta kymmentä...

Legolla oli viime vuonna ihan peruspalikoita paljon, nyt näytti olevan city-sarjaa ja olikin tosi kivan näköinen tänä vuonna.

Samoin oli lego clikits kalenteri, jossa oli paljon koruja, valokuvakehys ymItse kävin tällä viikolla prismassa ( hyvinkäällä ) mutta siellä ei ollut kun lego clikits ja lego city kalenterit. Varmaan tulee vielä lisää kun ei siellä ollut playmobil-kalenteriakaan vielä ja se on yleensä prismassa ollut.

Täytyykin katsella tarkemmin prismassa käydessä ja käydä useammassa prismassa katselemassa.

Vierailija

Mä näin lundby-kalentereja Tikkurilan Prismassa! Ne ei ollu siellä missä muut kalenterit, vaan siellä missä kaikki lundby-tavarakin. :) Maksoi 24,90eur. huh... Huomenna meen haalimaan omani, kun lapsilisät tulee!

Vierailija

Riippuu tietenkin lapsesta. Meillä nuo playmobilit on kaikkien lasten suosikkileluja ja lapset on tyttö 3v,poika 4v ja tyttö 5v. Esikoisella on jo useampana vuonna ollut tuo playmobil kalenteri ja täksi jouluksi sitä toivoo kuopus.

Vierailija

epiapi:

Lainaus:


Sellainen kiinnostaisi meidän perhettä...Ainakin nuo muut lelujoulukalenterit on olleet meillä mieluisia ja itsekin mielummin sellaisen ostaa josta saa lisää jotain lelusarjaa kun suklaata!
Siis ruotsin Lundbyn sivuilla oli yhteystiedot Suomen maahantuojaan tai vastaavaan ja sieltä kysyin mistä niitä voi ostaa, niin kuulemma Stockalta ja Prismoista. Mut en oo kyllä itekään törmänny niihin, joten luulisin, että kannattaa soitella ja kysellä, jos vaikka sitten edes tilaisivat niitä.

Vierailija

...esim playmobil...onko lelut kuinka pieniä ja minkä ikäiselle tollasta voisi ajatella? katsoin että kirjakerhon kautta olis voinu tilata...

Vierailija

Sellainen kiinnostaisi meidän perhettä...Ainakin nuo muut lelujoulukalenterit on olleet meillä mieluisia ja itsekin mielummin sellaisen ostaa josta saa lisää jotain lelusarjaa kun suklaata!

Uusimmat

Suosituimmat