Allergiaako?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Poikani on nyt 7,5 kk. Kun hän oli pari viikkoa, annettiin TUtteli lisäksi ja myös Nan:a. Molemmissa sama ongelma. Jonkun ajan kuluttua kamalat oksennukset. Maito lensi ulos kaarella.

Tänään annoin pojalle Nestlen Hedelmäistä täysjyväpuuroa. Syönnin jälkeen suunympärys punoitti. Mentiin nukkumaan ja noin parin tunnin kuluttua syömisestä poika herää ja oksentaa. Oksentamista on jatkunut puoli kahdestatoista-kahteen asti...aina välillä. Kahdelta otti tissiä ja sen jälkeen on nyt tunnin verran nukkunut.Vertasin nuita NAN ja tuota puuro pakkausta ja huomasin, että molemmissa on käytetty rasvatonta maitojauhetta ja aloin sit epäillä, että voisiko olla tämä se syy...Kertokaahan onko muilla tällaista kokemusta ollut tai, että mitä pitäisi/kannattaisi tehdä tehdä jatkossa? Pitääkö ottaa jotain testejä tms.Kommentit (3)

Vierailija

olla ja kuulostaa minun korvaani erittäin todennäköiseltäkin. Kannattaa soitella neuvolaan tai varata aika yksityiselle allergialääkärille tuon asian tiimoilta, jotta saatte sopivan korvikkeen (jos siis tarvitsette sitä) sekä kelaa varten lausunnonKolmen äippä

Vierailija

Korvikkeelle ei ole tarvetta ainakaan tässä vaiheessa. Mutta aattelin vain, että jos maidon tulo loppuukin ennen kuin saa antaa lehmän maitoa, niin sit ollaankin pian pulassa, kun nuo NAN ja TUtteli ei käy...Passaakohan se lehmänmaito yleensä ollenkaan, jos oksentaa kerta ulos korvikkeet ja puuron jossa rasvatonta maitojauhetta?

Vierailija

Eli allergiaa lehmänmaidon proteiinille. Oksentaminen voi olla raju allergiaoire.Maitoallergisille on olemassa omia korvikkeita. Ja siinä vaiheessa, kun ei tarvita korviketta, voi maidon korvata esim. riisi- tai kauramaidolla.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat