Vierailija

Vinkkejä miten toimitte/ estätte karkailun?

Kommentit (4)

Vierailija

sellaiset pidetään narun päässä siitä lähtien.. Karkailevista pikkulapsista en oo kuullukaan? Et kai yhä uudelleen ja uudelleen anna tilaisuutta karata..Ehkä se talutushihna ois teiläki hyvä jos ei sanat tehoa..

Vierailija

Pidän kiinni kädestä. Opetan ettei kannata lähteä kauemmaksi ettei eksy tai jää auton alle. Oppii pitämään kiinni rattaista. En käännä selkääni. Alusta asti olen pitänyt rattaissa istuessa kiinni valjaissa ihan sen takia, että tottuu olemaan tarvittaessa aloillaan. Jos karkailee, voin aina palauttaa rattaisiin rauhoittumaan. Meillä ei siis ongelmia tässä asiassa.

Vierailija

karkailevista lapsistaainakin meidän puistossa ekaluokkaisetkin ovat karkailemisissaan ongelma.Toiset ovat rohkeempia eivätkä katso taakseen niin kuin toiset. Meillä on karkailevaa sorttia oleva eskari, ja karkailu ei ole mitenkään helpottanut vuosien kertyessä, oli karkaileva jo pienempänä. Sen mielestä se on jännä ja kiva leikki, johon saa aina aikuiset pyytämättäkin mukaan.Olen yrittänyt selittää, ettei kukaan muukaan lähde kotoa tai jostain muualta kertomatta sitä muille, että miltä itsestään tuntuisi, jos lähtisin vaivihkaa menemään, ja jättäisin hänet oleilemaan oman onnensa nojaan.toistaiseksi ei tuloksia

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat