G: Mihin aikaan teillä syödään lounas? Entä päivällinen?

Vierailija


Meillä

lounas klo 12

ja

päivällinen klo 16.Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Meillä syödään aamupala aamulla klo. 8 ja ruoka sitten kun mies tulee töistä. Eli klo: 15-18. Tekeekö joku oikseasti erikseen kaikenmaailmaan lounaat ja päivälliset?

Vierailija

Aika usein meillä virahtaa tuo lounaan syöminen johonki klo 13, jopa 14.. ja päivällinen on sitten vastaavasti usein klo 18 aikoihin, joskus myöhemminkin...

Vierailija

Meilla aikuiset syo valipalaa paivalla (viikonloppuisin, viikot ollaan toissa), yleensa teeta ja jotain leipaa tai piirakkaa. lapsi purkkiruokaa tai eilisia. Illalla laitetaan ruokaa, siina 18-19 maissa, joskus myohemminkin.

Vierailija

lounas on n.13.00 ja myöhemmin on ns. välipala ja illalla sitten iltapala.

Mies syö töissä mitä syö. Meillä on kolme tervettä lasta tästä huolimatta =)

Vierailija

ja kahta lämmintä ateriaa päivässä. Lapsi (niin kuin mielellään aikuinenkin) tarvitsee viisi ateriaa päivässä: aamupalan, lounaan, välipalan, päivällisen ja iltapalan. Näiden välissä ei mitään välipaloja sillä turha napostelu on huono tapa ja jo hampaidenkin kannalta epäsuotuisaa. Ja älkää väittäkö nipoiksi, tämä ohjeistus on saatu lastenlääkäriltä, neuvolasta ja lukee lähes jokaisessa kasvatuskirjassa jossa kerrotaan lapsen ruokailusta. En käsitä miten jotkut syövät yhden lämpimän aterian tyyliin klo 15 ja sitä ennen ja jälkeen lapset saavat vaan jotain välipaloja.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat