Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

kertokaapas äidit joiden lapset jo itsenäisesti tuolla pihalla sotkee vaatteensa. Mistä ostatte esim. pihahousut. Meidän poika on tämän viikonlopun kaverin kanssa tuolla pihalla riekkunut (itsenäisesti) ja housuja on mennyt joka pihassa käynnin jälkeen koneeseen. collegehousut siis jalassa.Onko vaikka anttilassa halpoja pihahousuja joita voisi pihalla pitää. Jotenkin on tullut sellainen olo jotta poika likaa ihan eri lailla vaatteet kotona pihalla kun tarhassa. Kun olisi halvat ja useammat kappaleet niin ei haittaa vaikka olisikin hiekka ja ruohotahroja housuissa. Voisi nakata vaikka roskiin kauden päätyttyä..Onkohan tuolla Jesper juniorissa vielä tarjous noista pihahousuista voimassa?? Oli alta 10 euroa.. Kukaan käynyt esimerkiksi tänään..Täytyykin katsoa jos osta&myy osastolla olisi myynnissä housuja.

Kommentit (9)

prismasta ulkoiluhousuja, vielä ovat ehjät vaikkei mitään erikoista ja vedenpitävää kangas ole. hintaa oli jotain kympin ja kirkkaanpunaisia ja mustia oli. ulkoilukangas+verkkovuori, tasku, kiristettävät lahkeensuut ja vyörätö

ovat ainakin hyvät pihahousut. Pysyy hyvinä vaikka pesis joka päivä ja kuivuukin hetkessä :)

Meillä suositaan ulkona myös farkkuja ja ihan puuvillahousuja, ne kun voi useimmiten pestä 60 asteessa joten lähtee hyvin puhtaaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pojalla juuri noita JJ:n Motions-housuja pihahousuina. Ostin silloin puolihintapäiviltä useammat ja ne on kyllä olleet hyvät pihakäytössä.

Meillä on juuri tuo Stinen systeemi. Pääasiallinen syy on siitepölyallergia, mutta varmaan toimittaisiin muutenkin niin. Meillä tosin menevät alushousuja lukuunottamatta kaikki vaatteet vaihtoon. Ulos lähtiessä pojat heittävät sisävaatteet eteisen penkille ja ottavat naulasta ulkovaatteet. Sisälle tullessa riisuvat kaikki vaatteet rappusille, käyvät käsi- ja kasvopesulla (hurjimpaan niiskutusaikaan myös hiukset huuhtaistaan veden alla) ja pukevat sisävaatteet. Rappusilta ravistelen vaatteet eteisen naulaan ja tyhjennän kengät.Tähän verrattuna pelkkien housujen vaihto mennen tullen on siis ihan helppo nakki! Ja illalla sitten koneeseen ja aamulla puhtaat käyttöön.

mutta ihan vilposet nuo pitkät housut olleet pilvisellä+iltaisin, kun ollaan välillä myöhäänkin pihalla ja vkhaalaria en edes pukisi enää :)

näillä keleillä mutta mitä jos jotkut varattaisiin yhdeksi päiväksi ulkokäyttöön ja ne riisuttaisiin eteisessä naulakkoon ja päälle vedettäis sisäkamat ja sitten ulos mentäessä taas vaihto? Silleen menis vain yhdet per päivä pesuun.

sisällä toiset, ulos mennessä sitten taas ne ulkohousut jalkaan ja illalla vasta koneeseen. Tietysti jos lähdetään "ihmisten ilmoille" niin katsotaan että puhtaissa lähdetään. Mutta siis sen päivän hiekat voi hyvin olla sekä aamu- että ip. Sama käytäntö näyttää olevan päiväkodissakin.Nyt kun on lämpimämpää niin pojilla suunnilleen samanlaisia housuja sisällä ja ulkona (farkkuja, kangashousuja, shortseja tms.) ollaan vaan sovittu, ettei kaikkia ryvetä pihalla, että on edes jotain siistimpiä tarvittaessa. Vaikka periaatteessa tällä hetkellä menee niin, että kaikkia vaatteita saa käyttää, sitten kun on joku juttu niin hankitaan siistimmät housut sitä varten ja sen jälkeen normikäyttöön.Henk.koht. en mitenkään rakasta verkkaireta, mutta esikoisen jalkapallokouluun hankin vihreät verkkarit ihan Citymarketista ( 5€) ja hyvin ovat kestäneet hiekkakentällä pelaamisen. Mietinkin että ehkäpä noita voisi hankkia ulkoiluihin vähän viileämmälle (ei näytä enää niin pahalle kun silmä tottuu ;) ). Kulutus kun on aika mahtavaa!

Verkkarit kuulostaa minusta aika kuumilta.Meillä on ollut caprit ulkona ja tuulen takia kyllä ohuita huppareita/puuvillaneuleita, mutta välikausihousut on jo unohdettu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat