G:kuinka nopeasti ensitapaamisestanne aloitte seurustelemaan/menitte kihloihin/naimisiin/muutitte yhteen? Kauanko ootte olleet nyt yhdessa?

Vierailija

:) Vastarakastunut, onnenhuumassa haaveileva nainen kyselee ;)

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

seurusteleen ruvettiin heti kihloihin mentiin vajaan vuoden sisällä samalla muutettiin yhteen asumaan. ja neljän vuoden päästä mentiin naimisiin. nyt ollaan oltu naimisissa 8 vuotta.

Vierailija

seurustelua reilu vuosi (virallista yhdessä asumista 5kk, sitä ennen majailtiin toisteme luona) -> kihloihin (2001)

3 vuotta tapaamisesta naimisiin (2003)

10kk papin aamenesta syntyi 1.lapsi (2004)

Vierailija

heti alkoi seurustelu. Yhteen muutettiin reilun puolen vuoden jälkeen, kihloihin 2 vuoden kuluttua tapaamisesta ja naimisiin 6 vuoden yhteiselon jälkeen. Lapsi syntyi 3,5 tapaamisen jälkeen.

Vierailija

ruvettiin kai käytännössä heti seurustelemaan (ainakin oltiin heti samana päivänä silleen), kihloihin mentiin ilmeisesti seuraavan puolen vuoden sisään, koska kuusi kuukautta ja kaksi päivää ensitapaamisesta juhlittiin häitä. :)vajaa pari vuotta naimisiin menon jälkeen syntyi lapsi, joka nyt on puolivuotias. tällä viikolla hankittiin koira.

Vierailija

Samalla kertaa muutimme yhteen.

Kului kolme kuukautta ja menimme kihloihin.

Kihloissa ehdimme olla puolitoista vuotta, kunnes menimme naimisiin.

Ensimmäistä lasta toivoimme syntyväksi jo ennen kuin häitä juhlimme, mutta viidettä vuotta tässä nyt jo toivomme.

Vierailija

ensitapaamisesta 1 kk siihen kun muutettiin yhteenensitapaamisesta n. 7 kk niin mentiin kihloihinensitapaamisesta 1 vuosi ja 3 viikkoa niin naimisiinesikoinen syntyi sitten vasta 3½ vuotta häiden jälkeenVierailija

Vierailija:

Lainaus:

G:kuinka nopeasti ensitapaamisestanne aloitte seurustelemaan/menitte kihloihin/naimisiin/muutitte yhteen? Kauanko ootte olleet nyt yhdessä?
- ensitapaamisesta seurusteluun 1v- ensitapaamisesta kihloihin 1v10kk- ensitapaamisesta naimisiin 2v6kk- ensitapaamisesta muutettiin yhteen 1v4kkOllaan oltu nyt yhdessä 3v9kk :-)

Vierailija

Tapaamisesta kuukauden päästä muutettiin yhteen, kahden kuukauden päästä kihloihin, naimisiin vuoden päästä ja siitä 9kk syntyi ensimmäinen lapsi. Edelleen hyvin menee.Tunnen kyllä parin joka meni heti kihloihin, naimisiin 4kk:n päästä ja siitä vuoden päästä eropaperit jne.

Vierailija

-Parin kuukauden ajan oltiin nähty harvoin baarissa, kun menin miehen luo yöksi niin seurustelemaan alettiin seuraavana päivänä.

-9kk jälkeen alettiin yrittää lasta, tärppäsi tokasta kierrosta.

-Yhteen muutettiin kun oltiin oltu lähes vuosi yhdessä.

-Kihloihin mentiin kun oltiin oltu yhdessä 1v3kk.

-Naimisiin ei ehditty, mutta hääpäivä oli sovittuna ensi kesäksi. Tuolloin olisimme olleet yhdessä 4v3kk.Eli nyt siis ollaan erottu... Ap:lle ja miesystävälleen parempaa onnea! :)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:

kuinka nopeasti ensitapaamisestanne aloitte seurustelemaan/menitte kihloihin/naimisiin/muutitte yhteen? Kauanko ootte olleet nyt yhdessä?

:) Vastarakastunut, onnenhuumassa haaveileva nainen kyselee ;)
heti ensitapaamisesta, oikeastaan jo ennenkin... reilu kuukaus ja tuhansien markkojen puhelinlaskut...Kihloihin mentiin 3 kuukauden päästä, naimisiin 9,5 vuoden päästä, muutettiin yhteeen 1,5 vuoden päästä.Nyt ollaan oltu yhdessä 9 vuotta ja 7 kuukautta

Vierailija

Ex-miehen kanssa näin:

Tavatiin 01/93

Muutetiin yhteen 02/93

Kihloihin 02/93

Eka lapsi 03/96

Toinen lapsi 06/00

Naimisiin 08/00

Ero 04/05Nykyinen

seurustellua 01/05 ja asutaan ihan omissa asunoissa,Ei viellä kihloissa eikä naimisissa.Lapsia ei enään koskaan.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat