Mikä taho maksaa 500€ munasoluista?

Vierailija

Felicitas ei ainakaan

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

en ole hommaan viitsinyt ryhtyä. sen verran iso juttu piikityksineen jne että olkoot. 500€ olisi jo sen arvoinen, että voisn jotain lapsetonta auttaa...t.30v kahden luomulapsen äiti

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:

Ja tuo on kyllä pieni summa jonka luovuttaja saa ja mitä te saatte. Vaikka maksattekin näin katsottuna ison summan.


Niin mitä??? Ei välttämättä mitään... Ei välttämättä hoito silti onnistu vaikka luovutettuja munasoluja käytetäänkin. Eli kustannuksista huolimatta tulos voi olla 50% tapauksista " tyhjä syli" .

Vierailija

tai paremminkin se pariskunta kelle luovutetaan maksaa sen rahan. Tätä olen juuri tiedustellut tänä syksynä ja näin heiltä kerrottiin.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


25v, 2 tervettä lasta synnyttäneen naisen munasoluja. no money, no baby.
Tuskin kukaan haluaisi lasta jolla olisi noin itsekkään ja rahanahneen äidin geenit...Sinulla ei sitten taida olla sitä vilpitöntä auttamishalua?http://www.felicitas.fi/suomi/vastauksia/vastaukset/Miksilahjamunasoluaj...Luovutus perustuu vilpittömään haluun auttaa kanssasisaria. Vaikka kulut korvataan, niin paras palkka on hyvä mieli.

Vierailija

kyllä oli aikamoista se piikittely, puhumattakaan niiden munasolujen keräily,, se se vasta olikin hurjaa, ja sen jälkeinen turvotus ja kipu.en todellakaan lähtisi siihen urakkaan vain luovuttaakseni munasolut silkasta halusta jolleen toiselle parille, on liian iso urakka. eli mielestäni siitä kuuluisi maksaa luovuttajalle kunnon korvaus kulujen korvaamisen lisäksi.

Vierailija

musta 500¿ on todella nimellinen summa, kun ajattelee mitä siinä on antamassa. Noh, joku amerikkalainen firma on ostanut eurooppalaisten naisten munasoluja jopa parista tonnista. Täytynee kattella sellasta...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat