nasulin synnytyskertomusta pukkaa.. :)

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

ensin lämmin kiitos kaikille onnitteluista!!

tyttö meille tosiaan syntyi 15.10 klo 05.57.

3410g ja 48cm. :)

eli niin siinä kävi että synnytys käynnistyi pe-la välisenä yönä yks kaks yllättäen klo 03 kun heräsin vesien menoon.supistuksista ei tosin ollut tietoakaan vielä.

syöksysynnyttäneenä(ja isännän pikku paniikin takia)soitin synnärille ja kehottivat tulemaan heti.

perillä suoraan saliin(vaikka ei vieläkään säännöllisiä supistuksia) ja käyrälle.hienoa käyrää,ja jopa yksi supistus saatiin käyrällekin! ;)

kello oli tuolloin hieman yli neljä.

sain peräruiskeen ja menin suihkuun.sitten istuskeltiin isännän kanssa salissa ja ooteltiin supistuksia..alkoihan ne sitten.

hyvin kestin suihkussa ja nopeastihan se taas eteni..n.viideltä alkoi supistukset että eipä tarvinnut tuntia enempää kärvistellä.

kätilö tuli paikalle sopivasti kun alkoi työnnättämään ja sieltä sitten suihkusta tulin petiin ponnistamaan.

kolmessa minuutissa syntyi suloinen tummatukkainen prinsessa!

kaikki oli ohi uskomattoman nopeasti.olin aivan taivaissa kun urakka oli ohi niin nopeasti ja sain ihanan,terveen nyytin syliin!!

tänään tultiin kotiin ja nyt ihmetellään porukalla..palaan selaamaan pinoa paremmalla ajalla ja toivotan kaikille tuhannesti onnea tulevaan ja jo nyyttinsä saaneille!!olette ihania kaikki,kiitos yhteisestä odotuksesta,tuesta ja seurasta!!

jatkamme myöhemmin. :)-nasuli ja neitokainen 2pvä

Kommentit (6)

Vierailija

Kuule: kyllä yllätit lähdölläsi! Piti ihan hiraista silmiä, kun aamulla täällä bojotti iskän kirjoittama viesti ja vastahan olit illalla pinoon kirjoittanut meneväsi odottamaan Idolsin äänestystuloksia :-O.Ihan kateellisena luin ' helposta' synnytyksestä ;). Voi, kun itsekin saisi kerrankin sponttaanin ja nopean sekä kipusiedettävän synnytyksen :).Paljon Onnea nasuli teidän koko perheelle ja suukkoja somalle pikkuprinssessalle!*Vallu ja ' paavo' 38+6*P.S Tais jäädä kutinat saliin ;-D ?!

Vierailija

miten nopea synnytys!onnea vielä kerran ihanasta neidosta!!!=)

oli kiva kirjoitella täällä,kaikkea hyvää!

t.äitiliini rv 33+3

Vierailija

Kovasti onnea koko perheelle pienestä tytöstä! Hienoa, että kaikki meni hyvin, todellakin aika nopeaa toimintaa:)Jos jaksat ja ehdit niin vastaatko vielä muutamaan kysymykseen liittyen niihin rytmihäiriöihin, kummasti kiinnostaa kun itsellä ollu samanlainen tilanne. Eli tutkittiinko teidän vauva normaalia " tarkemmin" kotiinlähtötarkastuksessa? Katsottiinko sydäntä esim.ultralla, vai riittikö pelkkä kuuntelu? Kommentoiko synnytyssairaalan henkilökunta rytmihäiriöitä mitenkään, eli mistä olisivat voineet johtua? Kovasti itseä mietityttää ko. asiat, vaikka extroja ei pariin viime kertaan ole kuulunut.Mukavaa vauva-arkea, teillä varmaan hulinaa riittää 4 lapsen kanssa!Sonymom, omaansa vielä odottaen

Vierailija


Uskomattoman nopeasti ja helposti kaikki kävi! Itsekin toivoisin jotain vastaavaa, jottei tarttis kovin hirveissä tuskissa kärvistellä, ainakaan kauaa :)Noh, täältä tullaan kovaa vauhtia perässä ;DEmppu 39+0

Vierailija

joo kyllähän tuo nopsasti lähtö tuli ja kutinat tosiaan jäi saliin!! ;)rytmihäiriöistä ei ollut tietoakaan enää tytön synnyttyä,eikä itseasiassa enää viimeisillä kuuntelukertoina masuaikanakaan.

oli siis tod.näk.sitä kehittymättömyyttä vaan..helpotus kyllä! :)

ei tutkittu mitenkään tarkemmin sairaalassa,vaikka kyllä asiasta erikseen mainitsin.tavallinen lääkärintarkastus vaan toisena päivänä,jossa kaikki ok.(odotusaikanahan kyllä syynättiin tarkkaan ultralla sydäntä)mutta näin siis nyt,uskomaton fiilis!!jatkan iltatoimia laumani kanssa.. :)-ex- k-k eli nasuli

Vierailija

Tuhannesti onnea neitokaisen syntymän johdosta! Kivaa, kun oli noin sujuva synnytys - ja että toisaalta kerkisitte sairaalaan asti tällä kertaa. Ihania vauvantuoksuisia päiviä koko perheelle!

t. IdaA 39+2

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat