Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Nicky ja Nelli Easytec toppahaalari?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko kukaan hankkinut tällaista. Mitkä kokemukset käytössä? Nimi Easytec - onko sama kuin Travallen haalari eri nimellä? Mikä on ohjehinta?

Kommentit (4)

Vierailija

Meillä oli viime vuotinen Easytec käytössä kakkospukuna joulun jälkeen, enkä osta Easyteccia enää koskaan. Polvet ja pylly täysin naarmuilla, aivan lähestulkoon puhki ja hirveän näköiset. Liikkeessä totesivat vain, että kun tässä nyt on ollut vähän heikompaa tämä kangas.Ja Easytec rukkaset ovh 19,95 e ovat täysin samat, kuin Jonathanin ovh 7,50 e.Nyt kokeillaan Jonathanin corduraa, toivottavasti paremmalla menestyksellä.

Vierailija

katselin kanssa naapurikaupungista tuota lenneä, ja totesin että rukkaset näyttää täysin samalta kun Jonathanit ja lennet, tosin lukee easytech, ja hintakin olikin se kolminkertainen verrattuna Jonathaniin 7,50¿ ja onkohan Lenne jotain 12-13e ? tää oli muistaakseni vielä enemmän.haalarit samoin, se kangas ja ne pilarit ja saumauksen samalla lailla kuten Jonathanissa (sori lennestä en niin tarkkaa tiedä)... joten sinänsä jos tykkää yhtälailla Lennen tai Jonathanien väreistä kannattaa ostaa jompikumpi niistä koska samat ominaisuudet. TOSIN; itse en edes tykännyt easytechin väristä.Tosin välillä ei hinta ratkaise, minäkin kun rakastuin siihen reimatecin fuksiaan tänä vuonna niin pitihän se saada paremmaksi haalariksi tytölle, sitten tietty on Jonathanin cordura.

Vierailija

3v sitten oli travallen tekemä, samanlainen kuin Remu, oikein hyvä ja edelleen hyvässä kunnossa yhden talven käytön jälkeen. Viime vuonna easytec oli Lennen tekemä, sitä ei olla vielä kokeiltu kun ostin alesta tätä talvea varten. Kannattaa kysyä kaupasta minkä tehtaan tämänvuotiset ovat.

Uusimmat

Suosituimmat