Te, jotka olette naimisissa tai hääpäivä sovittu!

Vierailija


Haluaisin pitää minun ja mieheni häät ensi vuoden syksyllä. Olemme kihloissa ja mies on häistä sitä mieltä, että ei ehkä ihan noin aikaisin vielä mutta ehkä kuitenkin joo. Eli vähän on epävarma. Mitenköhän hänet saisi suostumaan? Kun ei kuitenkaan ole ehdotonta ei;tä sanonut.Kauanko teillä meni miehen epävarmasta joosta varmaan joohon?

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Sovittiin myös, että naimisiin sitte joskus. Nyt syksyllä minä vaan sanoin, että mitäs jos ensi syksynä mentäisiin naimisiin ja sanoin että soittelen kirkkoon ja jatkopaikkaan miten olisi tilaa. No siinä samalla sitten varasin päivän.Rattaat siis vaan pyörimään, niin kyllä se mies sitten sinne kirkkoon ilmestyy =)

Vierailija

Sinuna kysyisin että miksei silloin vielä naimisiin. Jos ei tule järkevää vastausta niin kysy miksi sinulla on nimettömässä sormus jos antaja ei olekaan enää halukas pitämään lupaustaan. Jos ei tule vastausta niin sinuna ottaisin sormuksen pois ja sanoisin, että kihlaus jatkuu vasta silloin kun herra on valmis oikeasti sitoutumaan.

Vierailija

silloin kun mennään kihloihin on se lupaus avioliitosta, eli vuoden sisällä naimisiin eikä mitään " sitten joskus" .en painostanut, mutta ilmoitin etten hyväksy avoliittoa... kai sekin vaikutti. hän ei halunnut olla minusta erossa hetkeäkään, eikä halua olla vieläkään ;)

Vierailija

Mies kun otti ja kysyi, että tahdonko tulla vaimokseen, niin annoin kyllä ihan " varman joon" :)Samana päivänä sovittiin tulevien häitten suunnittelu ja olisi päiväkin päätetty, mutta se jäi riippumaan lempikirkon varauksesta.

Vierailija

ei kyllä tarvinnut suostutella, mutta..hmm..onko teille tulossa perheenlisäystä? Perustele, että avioliitto takaa lapsille tulevaisuuden, varsinkin jos teille vanhemmille tai siis jommallekummalle tapahtuisi tapaturmaisesti jotain. saavat siis yhteiskunnalta/valtiolta taloudellista apua. muutenhan liitto ei kummemmin arkea muuta, onhan teillä varmaankin jo kauan olleet tietyt pelisäännöt suhteessa!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat