kuivaksi oppimisesta taas

Vierailija

Mitä minun kannattaisi tehdä, kun 2 v 5 kk ikäinen poika onnistuu pissaamaan ja kakkaamaan pottaan säännönmukaisesti ollessaan sisällä ilman vaippaa ja housuja, mutta kun laitan kalsarit jalkaan, pisu tulee housuun. Odottelenko vielä vai pitäisikö ruveta vaan treenaamaan tuota kalsareiden käyttöä?

Kommentit (3)

Vierailija

just samanikäinen poika ja kun vien potalle, niin pottaan tulee, mut itse ei sinne mene ja housuun tulee, kun pöksyt on jalassa...

tuntuu, että kaikilla muilla kuivaksi on oppinut lapsi ihan hetkessä...'

Vierailija

ja kun lähdettiin johonkin pantiin vaippa. ei varmaan tiedosta milloin vaippa ja milloin ei. sit suututtiin kun tuli housuun, ja jos kauppa reissul vaikka oli vaippaan tullu niin ei.

toisen kanssa jätettiin kerrasta vaippa pois, ja vahinkoja sattui paljon vähemmän. ja mikä mukavinta vain kerran reissun päällä. 3päivään oppi kuivaksi! kun tietää jo mitä potalla tehdään nii rohkeasti vaan menot minimiin ja housupyykille.. kesällä tää on tietty helpompaa ku vähän vaatteita, ärsyttävää pestä talvipuvut yms..

Vierailija

lastenohjelmia. Nuoremman kanssa vielä pientä hienosäätöä, mutta alkaa olla jo kuiva (2v10kk), potat on jääny jo pois, käy pöntöllä pienen vessapallin avulla. ja pissaa seisaaltaan.Kärsivällisyyttähän se vaatii kokoaika hokea ja muistuttaa, että käyppä pissalla, vaan jotenki se laps sen yhtäkkiä hokaa siinä sivussa , mikä on homman nimi. Vaikka paljon pyykkiä tuleekin , niin kyllä se siitä... ;)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat