Matkalle mukaan?- vinkkejä kaivataan...

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

HeipäHei,Pää ihan tyhjänä enkä ainakaan muutamaan sivuun löytänyt keskustelua aiheesta: mitä mukaan lapsille ulkomaan matkalle?Lapset on 1,5 v ja 4v. Matkalle lähdetään Kanarialle. Mietin lähinnä siis lääkkeitä ja ruokaa. Miten esim. paikallista maitoa uskaltaa juottaa? meidän 1,5v. ei ole saanut vielä muuta kuin vettä ja maitoa, kyllähän se tietysti yhden viikon vedelläkin pärjää. Purkkiruoat taas uppoaa melko huonosti ja ne on kyllä painavia raahata.Kannattaakohan lelujakaan juuri raahaa mukana? Ainakin rantalelut ajattelin, että voi sieltä ostaa. Muutama kirja, lego ja piirustusvehkeet ainakin mukaan.Kertokaa pls kokemuksista ja antakaa hyviä vinkkejä " kompaktiin" matkalaukkuun.Aurinkoisia syyspäiviä!

Kommentit (1)

Vierailija

Hei. Me ollaan lähdössä reissuun viikon pääsä Kanarialle 2,5-vuotiaan kanssa. Viimeksi oltiin Kanarialla kun poika oli 8 kk, silloin meillä oli tutteli jauheena mukana, mutta eiköhän sieltä hyvää tavallista maitoa löydy.

Kanarialla on isommissa marketeissa sekä apteekeissa hyvä valikoima lasten purkkiruokia. Eri makuisia kuin Suomessa mutta omalle maistuivat. Ota pieni sanakirja mukaan niin on kaupassa käynti helpompaa. Isojen markettien pakastealtaista löytyy paljon valikoimaa erilaisista ruokalajeista koko perheelle. Muutenkin isojen markettien tarjonta on hyvä. Puurohiutaleita kannattaa ottaa, niitä ei oikein tahdo löytyä, mutta ei muuta ruokaa tarvitse.Me ajateltiin ottaa hiekkalapio ja ämpäri mukaan, ja puhallettava rantapallo. Ehkä kirjoja, jokunen auto. Matkalla lentokoneessa viihtymistä mietin enemmän, paikan päällä riittää aina tekemistä.Lääkkeistä otan mukaan vain kuumesupot ja kuumemittarin. Siellä sitten lääkäriin jos sairastutaan. Maitohappobakteereita annan matkan ajan ja aloitan suomessa jo muutama päivä ennen. Kaksi kertaa aiemmin ollaan oltu pojan kanssa reissussa, toisella kertaa Kanarialla ja toisella Turkissa, mitään mahatauteja ei ole saanut vaikka on syönyt salaattiakin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat