Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sisaret Herrassa!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Laitepaampa nyt kädet kyynärpäitä myöten ristiin ja rukoillaan palstan ja palstalaisten puolesta.Rakas Jumala kuule huokauksemme. Sinä näet palstan ja jokaisen täällä kirjoittavan ja näitä kirjoituksia lukevan henkilön. Vastaa jokaisen syvimpään kaipuuseen; kaipuuseen Elävän Jumalan puoleen!Anne meille lapsillesi rakkautta toisiamme kohtaan, ja rakkautta jokaista kirjoittajaa ja lukijaa kohtaan. Jokainen täällä on veresi hinta! Kallisarvoinen ja ihana sellaisenaan kuin hän on.Sinä Jumala olet ihan lähellä, jokaisen vierellä ja haluat antaa ilon ja rauhan. Sinä haluat lahjoittaa Pyhän henkesi jokaiselle ja viedä jokaisen kerran perille Taivaaseen.Kiitos, rakas Taivaallinen Isämme, että kuulet meitä Jeesuksen Kristuksen tähden! Aamen.

Kommentit (7)

Vierailija

Se on tullut taas mieleeni viimeaikaisten keskustelujen takia. Voitaisiin paastota, että rukous saisi vähän lisävoimia:)Kirjoittele privastikin, miisa!

Vierailija

Rakkaus, hyvät ajatukset ja myötätunto eivät ole koskaan hukkaanheitettyjä. Joten kiitos näistä sanoista.Lempeää mieltä, tyyniä ajatuksia ja tyytyväisyyttä. Sitä toivon teille kaikille, uskontoon katsomatta.zkelvin :)Uusimmat

Suosituimmat