Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

oireena pään puistatukset !!!!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Hei kaikille. Voisiko joku kertoa mikä on 10 kk:den ikäiselle lapselle normaali lämpö?

Poikamme myös puistattaa hassusti päätään, kun pissaa : ) Nyt kuitenkin on ollut eilen ja tänään samanlaisia puistatuksia, mutta ne kestävät pidempään. Tietääkö kukaan onko tämä oire jostakin vai ihan luonnollista?Olenko turhaan huolestunut?

Kommentit (4)

Vierailija

kovassa kuumeessa ja alkanut ensin ravistella itseään, puistattaa ihaan miten vaan. se oli vaan jatkunut ja tyttö ei ollut oikein tajunnut mitä sille puhuttiin yms. äiti sairaanhoitaja niin olivat lähteneet kiireenvilkkaa sairaalaan. oli todettu kuumekourituksiksi. nyt aina lääkkeet mukana ja heti kun vähänkin pukkaa kuumetta, pitää alentaa heti lääkkeillä. sehän voi viedä tajun yms.

nyt neiti on jo 3v.

Vierailija

Kiitti vastauksestasi. Tiedän, että pissatessa ne puistatukset ovat ihan normaaleja, meidän tutun perheen pojat tekee myös niin. Nämä puistatukset tulee kuitenkin illalla, kun poika alkaa olla niin levoton ja täpinöissään, energiaa olisi kuin pikkukylässä. Aivan kuin hänellä olisi jotain pakkoliikkeitä. Eivät näytä ollenkaan normaalilta. Tälläkin hetkellä hän on kuin ADHD olisi päällä... Poika on siis vasta 10 kk.

Vierailija

aina kun pissannu housuun, ja joskus se on jääny pidemmäks aikaa puistattelemaan. Kyllä muakin vähän puistattais jos housuun tulis, ei kai oo vaarallista. Mä oon nähny aika monia muitaki vauveleita jotka puistattelee.

Uusimmat

Suosituimmat