MITÄ TEETTE PÄIVISIN ÄITIYSLOMALAISET?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Vähän joskus tuntuu yksitoikkoiselta...Haluaisin kuulla, miten teidän muiden päivät menevät?Mitä teette?Mihin aikaan?

Kommentit (13)

Vierailija

Kyllä seura kiinnostaisi. Itse asun pohjois-haagassa ja 3-viikkoinen vauva olis kainalossa. Kova olen liikkumaan, eli keskustaan voisi esim. tulla tapailemaan muita mammoja.

Vierailija

7-8 herätys

9 velli (äiti katsoo sydämen asialla)

10-11 vaunu lenkki, vauva nukahtaa

13 vauva heräilee

13-14 maito

14-17 leikkiä ja touhuilua

16 pepo-piltti ja hedelmä sose jälkkäriä+maitoa

17-18 vauvan pikku tirsat

18-21 leikkiä ja touhuilua

20 iltapuuro (pepo)

21 yö unille

2-3krt yö syöttöjä (maitoo)Päivän aikana normaaleja siivous askareita ja ruuan laittoa.

Käyn 2x viikossa jumpassa, isi on vauvan kanssa.

Perjantaisin vauvajumppa aamusta.

Noin 1-3krt viikossa vauvan kanssa kavereiden luona kahvittelemassa tai sukuloimassa.

Kyllä ne päivät kuluu...Vierailija

Onko hesalaisia vauvojen äitejä,jotka haluaisivat tapailla?!Itselläni on 1 kuukautinen tyttö ja olisi kiva tapailla muita äitejä.Asun Ruoholahdessa ja päivisin olisi mukava saada seuraa.Ilmoitelkaahan itsestänne!!!

Kuulemisiin Marke

Vierailija

mutta vauva on kyllä vasta 7 vk, joten ei nyt vielä ihan pitkästytä. Rakentelen itselleni projekteja, puutarhanhoitoa, ompelua, neulomista, nukkekodin kalusteiden rakentelua, huonekalujen entisöintiä.. no aika paljoltahan tuo näin kirjoitettuna tuntuu. Perhekin on iso, joten pyykkien kanssa säätämistä ja siivoamista riittää aina, jos vaan viitsii tehdä. Ruokaakin pitäisi kai perheelle viritellä, mutta se on meillä aina ollut enemmän miehen heiniä, tosin vihjailuja valmiista ruuasta on jo kuulunut.Sosiaalista elämää kaipaan, ei ole juurikaan tuttuja lähistöllä, sellaisia, jotka olis päivisin kotona ja ystävät ja suku asuu kaukana.

Vierailija

Me käydään pikkuneidin kanssa kävelyllä, leikitään, nukutaan ja syödään eli ei kummempia. Joskus käydään jonkun toisen äitiyslomalaisen luona kylässä. Huomenna olis tarkoitus mennä Baby Bioon (leffaan, johon saa lapsen mukaan) ja kerran viikossa on muskari ja vauvauinti. Siinähän ne on.

Vierailija

Heips!Hyvä että joku muukin haluaa tavata,etten ole ihan pimennossa viikko kaupalla.Katsotaanko joku sopiva päivä ja treffataan jossain suht rauhallisessa paikassa...kahvilassa?Onko ehdotuksia?

Marsa

Vierailija

Näitä teiän " tylsiä" arjenkuvauksia lukiessaan tulee mieleen että oma elämä taitaakin olla aivan super-tylsää! Mun viikon kohokohta on kauppareissu. Kävelyillä käydään tytön kanssa, leikitään ja muuta perusarkea. Vieraalla maalla ollaan ja vieraan kielen keskellä. Mutta maisemat on kauneimmat mitä oon eläessäni nähny! Onneks oon muutenkin luonteeltani varsin " omatoiminen" joten tää yksinolo (miehen ja vauvan kanssa) ei niin paina mieltä!

Värintäyteistä syksyn jatkoa!

Vierailija

Kellonajoista sen verran, ettän. klon ajat:8 Herätys

10-11 Ulkoillaan (vauva nukkuu vaunussa)

11-13 Leikitään

13.30-16.30 Päiväunet

17-20 Leikitään

20 YöunilleSyönnit on ihan miten millonkin sattuu...

Vierailija

sitä, että pääsen taas töihin!!!!!! Nytkin on aivan ihana syyssää, mutta en jaksa/viitsi mennä kävelylle. Istun vaan sisällä ja surffailen, odottelen, että vauva 5vko herää syömään.

Vierailija

Yleensä heräillään siinä 7-8 maissa. Aamutoimet. Esikoinen eskariin 8:ksi, mutta mies hoitaa sen puolen. Keskimmäinen poika nukkuu yleensä tuonne 9:ään asti. Pienimmän kanssa noustaan syömään ja aamupesulle ja sitten jo 9:ltä kun sydämen asialla alkaa, on pienin unilla ja äiti saa ryystää rauhassa kahvia ja katsella lempiaamusarjaa telsusta =)Siinä sitten syödään jotakin ja lähdetään ulkoilemaan 11-12 korvissa. Aika monena päivänä mennään tuon pienimmän kummitädin kanssa kävelylle, jolla oma vauva myös. Ulkoillaan 2-3 tuntia. Sitten kotiin syömään, pienin usein jatkaa ulkona vielä unia. Sitten tässä kotona touhustellaan kaikenlaista. Esikoinen haetaan eskarista 15.30 - joskus lähden hakemaan kävellen, mutta aika usein mies hakee pojan.Sitten onkin taas siinä ruoka ja sitten semmoista normaalia yhdessä oloa. Lapset leikkiiAika usein käydään vielä iltalenkilläkin.Meillä mies pystyy olemaan aika paljon kotosalla, joten koko perheen yhdessä oloa tulee tosi paljon.Silloin kun esikoinen syntyi, niin silloin nää päivät kului hiukka toisella lailla =) Nyt kaikki menee lasten ehdoilla. Esikoinen kun oli vauva, niin mä harrastin paljon vaunulenkkejä, mutta myös kävin kirppareilla ja ostoskeskuksissa ja kyläilin tosi paljon ystävillä, jolla oli samanikäisiä lapsia. Nyt kaikki ne vaihtoehdot tuntuu tosi vaivalloisilta - paitsi tuo vaunulenkki =) Kolmen lapsen kanssa kun ei jaksa pakkautua autoon... paljon helpompaa vaan kulkea kävellen. Ja autoon täytyy pakkautua jos täällä päin haluaa mennä jonnekin muualle kuin lenkille tai pikkuiseen ruokakauppaan =)- Unna ja pojat 7vkoa, 2 v ja 6v -

Vierailija

ALusta asti meillä on kyllä ainakin ollut tekemistä.Päivät rytmitetään säännöllisten ruoka- ja nukkuma-aikojen perusteella eli:8.00 tyttö herää (uskomatonta, miten tarkasti klo 8 joka aamu)

9.00 aamupuuro (kaurapuuroa)

10.00 maitoa ja nukkumaan

12.00 lounas (normaalia perusruokaa eli samaa mitä me vanhemmat mutta ilman suolaa) esim. kalakeittoa + maitoa kulaus

14.00 päiväunet (sitä ennen maitoa vähän)

16.00 välipala (hedelmäraastetta, kiisseliä tms)

18.00 päivällinen (lounaan jämiä yleensä)

20.30 iltapuuro ja sosetta

21.00 kylpy tai suihku

21.30 maito ja nukkumaan menoAamulla keitän kahvit ja tyttö leikkii milloin minkäkin lelun kanssa. SYön aina ensin itse ja sitten puuro tytölle. Sitten haemme vaunuillen postit (n. 150 metrin matka..).Aamu-unet tyttö nukkuu pihalla vaunuissa jolloin luen lehdet, siivoan aamupalan jäljet, täytän tiskikoneen, pesukoneen jne. JOskus torkun itsekin.Sitten kun tyttö herää lähdetään kauppaan tai kylään jos on sovittuna jotain. Lounas syödään ennen tai jälkeen riippuen paljonko kello on ja onko tytön nälkä. Iltapäiväunien jälkeen leikimme yhdessä ja teemme ruokaa isiä varten joka tulee töistä n. 17.00. JOskus tyttö nukkuu vaunuissa vielä 18.00 aikaan jolloin saamme mieheni kanssa hieman laatuaikaa...;)Iltaisin käymme vaunuillen kävelyllä tai leikimme sisällä. Useim toinen mummu tai tytön täti tai kummit tulevat kylään tai sitten menemme kaupoille tai olemme perheen kanssa kotona. Tyttö kontttaa ja kohta varmaan kävelee joten vauhtia ja vaaralliisia tilanteita riittää ilman mitään ihmeellistä ohjelmaa.Itse en osaisi kuvitella, että aika tulisi koskaan pitkäksi kotona. AIna riittää monenlaista touhua ja kotitöitä jos ei muuta. Teen kaikki ruuat tytölle itse joten siinäkin menee oma aikansa.

Vierailija

Tyttö 4kk, herää 7.30 leikkii yksin aamun ku teen aamutoimia ja syön. Tissitellään sitten ja mennään vaunuilee-->päikkärit. Tullaan ja tehdään ruokaa, tyttö sitterissä seurailee. Ja päikkärit 14-17 välillä. sitten avataan telkku vasta ja katetellaan yhessäkin välillä. Äiti käy lenkillä, jumpassa. Isi hoitaa siinä sitten ja tyttö vielä päikkärit. Illalla 20.30 nukkuu ja vanhemmat saunoo yms. Siinäpä se meidän yleinen arki. Viikottain käydään muiden ä-lomalaisten luona ja kaupassa yhdessä.

Vierailija

Neljä lasta kun on, ei tarvitse miettiä mitä tekisi, vaan miettiä tarkkaan missä vaiheessa mitäkin tekisi, että homma toimii. Täyspyöreitä päiviähän tässä tuntuu tulevan, varsinkin, kun yritän edes välillä ängetä tähän koneellekin. Jatkuvaa pyöritystä aamusta asti, puolenyön aikaan pyyhin kirjaimellisesti hikeä otsaltani ja istahdan usein koneelle viettämään sitä " omaa aikaa" ja lopulta nukun muutaman tunnin herätäkseni taas aamulla samaan rumbaan=)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat