Mitä maista mukaan lounaalle laivalle???

Vierailija

Lähdetään miehen kanssa Tukholman-risteilylle Siljalla Commodore-luokassa ensi viikonloppuna. Ollaan sunnuntaina Tukholmassa jolloin kaikki kaupat (ja osa museoistakin jne) on kiinni joten ajattelimme että kun kerrankin on satsattu hyttiin niin ei sitten mennä Tukholmaan käymään ollenkaan (ollaan oltu siellä ties kuinka monta kertaa...kuten varmaan kaikki... ;-)). Eli ajatuksena on vaan olla laivalla, käydä kylpylässä, varata perhesauna jne. Mies käy kyllä sen verran maissa että käy juoksemassa päivittäisen lenkkinsä.Mietinpä nyt vaan että kun kyseessä on hemmottelumatka rankan alkuvuoden jälkeen (2 x km :-() niin olisi kiva syödä lounaallakin jotain kivaa. Jotain muuta kuin niitä iänikuisia pizzanpaloja sieltä kahvilasta (miksei siellä muuten voi olla jotain buffatyylistä paikkaa auki lounaalla?). Joten ajattelin että voisin ottaa jotain maista mukaan ylläriksi miehelle. Kylmäsäilytyskaappejahan on laivalla.Mutta mitä ostaa? Mikä olisi kiva " retkilounas" jonka voisi ottaa etukäteen maista mukaan ja tarjota sitten seuraavana päivänä lounaaksi hytissä? Hyttihän on sen verran iso että siellä mahtuu kyllä ruokailemaan... Kenelläkään mitään ajatuksia?

Kommentit (5)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:

Höh, siellä kahvilassahan on paljon kaikkea hyvää syötävää, ihania salaattejakin, patonkeja ym.
Siellä on keskellä päivää " lounasmenu" (oltiin just laivalla) ja siellä oli:1) lihapullat (sellasta teollisuusmössöä) muusilla

2) nakit muusilla

3) pizzapalatJa sitten kahveja ja pullaa.Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


ravintoloita kuin kahvila ja buffa!!ja sitäpaitsi ruotsissa on sunnuntaisin kaupat auki!
Edes buffetti ei ole auki. Ja jos ap:lla ja miehellään on ollut ajatuksena pysyä laivalla hemmottelemassa toisiaan koko päivän niin miksi heidän pitäisi mennä Tukholmaan?

Vierailija

Joskus ollaan hirveessä väsymyksessä (miksköhän ;-) jääty laivalle päiväks. Ja ei siellä todellakaan oo muita ruokapaikkoja auki kun se kahvila. Hyi!Mutta siis asiaan. Ota ap mukaan perinteisiä piknik-kamoja: lihapullia, erilaisia salaatteja, patonkia, juustoja. Nää tulee ekana mieleen. :-)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat