huhtikuu 2006 oys synnyttäjät

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

olisko täällä ketään joka synnyttää huhtikuussa 2006 oulun yliopistollisessa sairaalassa? olen 25vuotias tyttö oulunsalosta joka odottaa esikoista.

Kommentit (2)

Vierailija

Jos kaikki hyvin menee niin tarkoitus olis huhtikuussa -06 Oys:siin synnyttään :-) Asumme Oulussa, meillä on jo 8- ja 6-vuotiiaat entuudestaan. En ole jaksanut pinoutua Huhtihurmureihin, mut joka päivä melkein käyn lukeen muiden kuulumisia.

Vierailija

Oys on minullakin synnärinä huhtikuussa 2006. Meille on myös tulossa esikoinen. Asun Oulussa, ikää on 26.Huhtihurmureissa on muutama muukin Oysiin synnyttämään tulossa oleva, en nyt vain muista ulkoa nimiä. Meistähän on koottu lista (jonka viimeisin päivitys on kyllä varmaan painunut jo melko alas), jossa on useimpien synnärit ja la:t merkattuna.Tervetuloa pinoutumaan joukkoomme, en nyt ainakaan äkkiseltään muista sinua vielä pinostamme! Päivittäin käydään kuulumisia ja vointeja läpi.Jos halusit tietää jotain tarkempaa Oysista, en valitettavasti osaa neuvoa, mutta ehkä joku kokeneempi valaisee sitä puolta paremmin. :)Kissankello rv 15+3Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat