Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kastraatioahdistus? Kuka tietaisi tasta jotain? Ilmeisesti n. 2v pojilla joskus on tallaista, luulen etta ehka meidan pojalla.

Vierailija

Ei suostu potalle, jännittää kamalasti muutenkin pissaamista ja kakkaamistakin (sairaudet poissuljettu). Välillä pitää pippelistään kiinni ikäänkuin se tippuisi, varsinkin jos pissattaa. Kuulostaako tutulta?

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

Siis poikaa jotenkin pelottaa ulostaminenkin, ei kuulema satu (ja lääkärikin tutkinut) mutta menee välillä ihan hysteeriseksi pelosta kun tuntee että kakkka on tulossa. Välillä olemme olleet niin ihmeissämme ja huolissammekin asiasta että on ollut järki lähteä!ap

Vierailija

Meillä myös poika pitää koko ajan pippelistä kiinni eikä halua olla hetkeäkään ilman vaippaa. Äitini muistiinpanoista luin että isoveljeni oli tuon ikäsenä tehnyt juuri tuota kuvailemaasi eli ottanut äidin käden pippelille ja sanonut että pidä kiinni.

Vierailija

ei sitä mistään opita, se on tiedostamaton seksuaaliseen kehitykseen liittyvä pelko. Kaikilla ei ilmene yhtä selkeästi, jollain voi olla voimakastakin. Rauhallisesti vaan..

Vierailija

Ehkä sellaisissa perheissä, joissa tätä tapahtuu, kiinnitetään yksinkertaisesti niin paljon enemmän huomiota potta-pissa-kakka-aiheisiin tai tehdään niistä niin iso numero, että lapsi on vähemmästäkin ymmällään.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat