Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

asunnottomien yö

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

asunnottomia on kuulema todella paljon,ihan perheitäkin.ihmetyttää miks annetaan ulkomaalaisille uusia,hienoja asuntoja ja suomalaiset nukkuu missä sattuu???

Kommentit (2)

Vierailija

Tarvittaisiin paljon tuettua asumista. Valtaosa näistä ihmisistä ei ole vain päihdeongelmaisia vaan myös mielenterveysongelmaisia. Mielenterveys hoitopaikoista ihmisiä säästetään kadulle.Musta se kertoo tosi paljon Suomen ihmisoikeustilanteesta, että meillä on näin paljon asunnottomia. Ei oikein kuulosta sivistysvaltiolta.Ja mielestäsi kommentisi ulkomaalaisista tässä yhteydessä on hyödytön. Sinulla on mennyt puurot ja vellit sekaisin. Näillä asioilla ei ole tekemistä toistensa kanssa. Meillä oli asunnottomia ennen kuin ulkomaalaisia alkoi tulla Suomeen tässämäärin ja meillä olisi niitä vaikka ulkomaalaisia ei olisi tullut Suomeen.Mutta koska asunnottomuus on tosi tärkeä aihe vastasin provokatiivisesta aloituksestasi huolimatta.

Vierailija

Halukkaat voivat laittaa kynttilän ikkunalle palamaan. Luin Hesarista.

Vielä on sosialiviraston mukaan Helsingissä n. 40 ihmistä, jotka joutuvat nukkumaan ulkona, kun asuntolat ja ensisuojat ovat täynnä. Ensi yöstä tulee aika kylmä=( Alle nollan menee.Tosi häpeällistä politiikkaa kaupungin päättäjiltä.

Uusimmat

Suosituimmat