Vierailija

Eli kännykkä joka mahdollisimman helppokäyttöinen. merkillä ei väliä.mitä suosittelet? Mikä on omalla lapsellasi käytössä?? kallis ei tarvitse olla, en odota jotta kestää rymyävän pojan matkassa kovin kauaa, mutta kiinni pitäisi saada jos on mennyt esim. kaverilla käymään.

Kommentit (17)

Se on kiva, kun ei tarvi osata lukea, valikot on selkeinä kuvina. Kyselin kaupasta vastaavaa uutta saman tapaista lapsille sopivaa, mutta ei ollut ainakaan sen myyjän tiedossa mitään samanlaista. Katso millainen merkki tuo on nokia.com -sivustolta ja osta vaikka huutiksesta. Ja liittymäksi pieniarvoinen prepaid.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ihan perusmallia on todella vaikea löytää, eivät liikkeessä enää myy vaan kaikissa on jo jos jotakin kameraa ja internettiä. Meillä ekaluokkalaisella oli ekana puhelimena nokia perusläppä, se kun hävisi en saanut enää mistään samanlaista (etsin vain liikkeistä).

Mutta tosiaan joku perus-perus-nokialainen jos jostain sellaisen saisi.Miten olis tämä seniori-puhelin? Siis luin just jostain Aamulehdestä tms. eli siinä on vain 4 nappulaa (ylös-alas ja luuri auki ja luuri kiinni) ja tietysti numerot. Sekä pikavalinnat jne. Isot selkeät numerot jne.

http://europe.nokia.com/A4176013

Tuolta voi katsella vaikka tuon demon esittelyistä.Sama juttu mullekin kävi, kameraa ja internettiä on laitettu jo halvimpiin perusmalleihin. Etsin ekaluokkalaiselle uutta, kun hukkasi tuon 1110i:n Myyjä sanoi, ettei tosiaan enää ole vastaavaa myynnissä. Jos ostaa ilman ohjekirjaa, niin ohjekirjan kopio on tuolla samalla sivulla.

Meillä poika saa olla vain ja ainoastaan omassa pihassa ei saa mennä tuohon seuraavalle pihalle joka on 5 metrin päässä koska siitä en enää näe poikaa kunnolla. Mutta ostan pojalle kännykän kun liittymäkin on jo hankittuna. Ja jokainen hoitakoon lapset niinkuin parhaakseen näkee. Turha alkaa kitisemään jostain kännykän ostosta ainakaan minulle. Koska asian olen jo päättänyt niin mitä mielipiteenne asiaan enää vaikuttaa???Kysyin suositteluja kännykästä. En ihmettelyjä käyttäjän iästä..

on sellainen lelukaupasta ostettu piipittävä lelu. Ei kai tuon ikäinen kännykkää vielä tarvi, koska4,5 vuotiaan ei tosiaankaan pitäisi liikkua missään yksin tai olla yksin kotona.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat