Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Kommentit (11)

Muumimaassa on siistiä, vessoja on useita ja joissakin jopa muumivaippoja tarjolla ;)

Ruoka on snagaritasoista pikaruokaa, kahvilasafkaa. Ottaisin omat eväät ja ostaisin sieltä sitten jälkiruokaa esim jädeä lapsille.

Muistaakseni siellä oli paljon lokkeja, joten lasten kädet on syytä pestä ennen ruokailun.

Ei ole sikakallista. 100 eurolla selviätte mainioisti (sis. sisäänpääsyt, parkki ym).

Ei ole erillistä vauvalaa. Paljon kävelemistä, itseasiassa siellä ollaa jaloillaan koko päivän. 4 v saattaa väsyä ja juodutte kantamaan loppupäivästä.

Kyllä se mielestäni on vähintyään 3 h retki.

Muumimaassa viihtyy parhaiten mielestäni 3-6 vuotiaat tytöt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viime kesänä olimme siellä juuri 4v täyttäneen ja 2,5-vuotiaan kanssa ja kumpikin oli aivan innoissaan. Siellä on tekemistä kaikenikäisille.

Muita vinkkejä. Kyllä nämä 1v:täkin kiinnostaa, ihan on niissä niin paljon katsottavaa, koko juttu on yhtä leikkipuistoa (hauska kysymys). Oikein siistiä siellä on, hyvin mielestäni esim. vessoja riittämiin.Et voi kuitenkaan 4 ja 6v lasta päästää sinne yksin kulkemaan, kun on ihan meri siinä rannassa, laitureita yms. Mutta meri on myös kiva juttu. Ottakaa uimavarusteet mukaan. Nimittäin ranneke on tehty vettä kestäväksi ja voi välillä käydä uimassa uimarannalla ja sitten jatkaa taas kiertämistä.Ja ottakaa se teatteriesityskin lippuun, kannattaa mennä sinne ajoissa ennen esityksen alkua 10min ainakin, että saa hyvän istumapaikan.Koko päivä kannattaa varata aikaa. Lähtekää heti aamusta, kun aukeaa, niin ei ole isoa ryysistä portilla ja laitteissa. Se tulee vasta yleensä siinä "lasten herättyä ja syötyä" -ajan jälkeen. Malttia mukaan, siellä on sitten paljon pieniä lapsia koko ajan jaloissa. :) Mutta voin todella lämpimästi suositella.Hinnoista en osaa arvioida, ei tule itselle siitä ongelmaa, niin en kiinnittänyt huomiota hintatasoon.

Muumimaailma on nimenomaan 1-4 vuotiaille tarkoitettu.Mun mielestä sen kiertää parissa tunnissa, koskaan ei olla yli kolmea tuntia siellä viihdytty, vaikka aina ollaan käyty syömässä, katsottu teatteriesitys ja kierretty kaikki paikat.Ihan ok paikka siis, mutta ei mikään superihmeellinen.

Meillä ainakin tutkittiin kaikki laivat ja labyrintit tarkkaan. Vanhempien täytyy myös vähän jaksaa lukea lapsille kylttejä. Mentiin joskus kun se avautui (oisko klo 10:00) ja tultiin pois klo 15:00 maissa. Käytiin kyllä siinä välissä uimassa, mutta muuten se meni ne reitit kiertäen, teatterissa ja syömässä. Tosiaan uimavarustus mukaan, jos menee meriveden lämmettyä sinne.

Olimme viime kesäänä 1,5 vuotiaan kanssa ja tänä vuonna uudestaan. Monta tuntia viihdyttiin.Syömäpuolesta en osaa sanoa mitään. Kahvittelimme vain ja lapselle oli eväitä mukana. Kävimme Naantalissa muualla syömässä.

Ruokapuoli oli mielestäni surkeaa. Ainakin se joku hampparipaikka, jossa ranskalaiset kylmiä, hampurilainen kuivettunut köntti jne. Kaverit kehui kyllä edelliskesänä saaneensa hyvää ruokaa.

Onko siistiä?

Onko hyvää ruokaa?

Saako muuta kuin hamppareita?

Onko sikakallista?

Onko mitään leikkipuistoa, missä voi olla 1-vuotiaan kanssa?

Paljon kannattaa varata aikaa?Kaikki vinkit ja tiedot otetaan kiitollisuudella vastaan!

Mulla lapset 6, 4 ja 1 v.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat